Jumaat, 29 Mei 2015

Upcoming Series

aku pernah tanyakan kawan kawan aku pasal series, suka or tak? bagi yang memang kaki layan series nih memang sure akan cakap ya kan. tapi kalau yang tak suka pulak jawapan dorang "naahhhhh" dan untuk kukuhkah lagi jawapan, dorang akan cakap.
  • "Tak bestlah sebab series nih  panjang sangat makan tahun jugak nak tunggu ending. lagi lagi kalau series omputeh tuh sampai season 10 pon belum tentu habes.'Koserrr' aku nak tengok".
Mostly memang itulah jawapan yang aku dapat kalau tanya kawan kawan yang memang tak layan series. What to do kan, selera masing masing. Aku pulak kalau series nih memang "cikedis" lah. Jadi, untuk entry kali ini aku nak share pasal upcoming series yang agak menarik untuk ditonton.

Lucifer



The Flash




Quantico


yang paling aku nak tengok adalah quantico sebab Priyanka Chopra yang lead series nih tapi ramai juga yang predict series nih takkan bertahan lama but its ok, kita tengok dulu macam mana. The second one adalah Lucifer sebab nak tengok how devil tryna be good. huhu. kalau The Flash tuh plak hmmm kalau rajin tengok. haha. Biasalahkan cerita pasal superhero. what do you expect?. 

One more thing nak share. Pretty Litte Liars season 6 will be on air soon. Tak sabar giler nak tengok sebab aku peminat tegar series tuh. Kalau korang pon peminat PLL silalah tabahkan diri untuk tengok season 6 yang bakal on air nanti sebab aku tahu korang pon mesti berkobar kobar nak tahu siapa A?

Ok guys. thank you for dropping by and happy blogging.

16 ulasan:

  1. serius dah lama tak tengok series.

    latest aku tengok itu ialah how i mate your mother

    dah berkurun habis kot...

    huehue.

    BalasPadam
    Balasan
    1. dah lame abes tuh..heehe..tapi aku tak pernah lak layan series tuh.

      Padam
  2. menarik,macam cerita vampire :-)

    BalasPadam
  3. Mrs. A layanz.. gak series.
    Tapikan kebanyakkan yang Mrs. A layan tu dah takde new episode ada gak yag dah histories.
    Cth Friends and Lost.

    Eh! dah tukar template baru yang mesra SEO nampaknya.
    Semoga terus maju jaya.

    BalasPadam
    Balasan
    1. btl tuh...selalu yg kite dok layan layan lepas tuh hilang cmtuh je kan..xtau apa jadi..haha..

      btw tq Mrs.A

      Padam
  4. sy mmg layan citer bersiri nih..tapi tgk jln citer jugak..biasa layan CSI, grey's anatomy, revenge, law n order, las vegas,glee....dulu suka tgk save by d bell, ally mcbeal, friends dan mcm2 lagi laa...siap donlod lagi...skg dh kurang skit...masa terhad...hehehehehhe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe...memang geng ah nih...revenge tuh best kan..huhu.

      Padam
    2. Heheheeh...kdg sbb excited nk tau next episod sggup tgk online...adehh....skg citer revenge tgk kt starworld jer..dh xdonlod dh....hehehhe

      Padam
    3. saya citer revenge tuh saya tengok online jer..dah abes tgk dah..haha

      Padam
  5. the flash la lama tak layan hehee . klik2 nuff kat sini sekali . lama x singgah sini

    BalasPadam
    Balasan
    1. wah..siap tekan nuff lagi tuh.tq tq.

      Padam
  6. Sally selalu tgk mana yg tayang kat channel Diva, Fox HD...situ kadang-kadang up to date kan...lepas tu yg paling penting, CSI xleh tinggal, Hawaii Five-0, The Voice la include sekali...Mihmihmih

    BalasPadam
    Balasan
    1. Luqman plak selalu tgk online jer..sebab kat umah xde Astro pon..huhu

      Padam