Rabu, 25 Mac 2015

11 iklan yang masih menapak di blog Luqman Zakaria

Assalamualaikum.

Berabad dah rasanya tak update pasal iklan nuffnang. Alhamdulillah walau pon dah lama tak update entry masih ada lagi iklan yang running dekat blog. Tak sangka pulak yang blog ini masih lagi releven untuk diletakkan iklan. Thanks to advertiser yang tak putus putus bagi support dekat blogger yang joined nuffnang. 


Kalau nak diikutkan bulan march nih aku baru jer start update entry dua tiga hari lepas, tapi iklan tetap jugak masuk. terbaiklah nuffnang. oklah semua. aku dah tak tahu nak cakap apa dah. mata pon dah layu nih. almaklumlah tengah tengah malam baru nak update entry kan. bai bai.



8 ulasan: