Isnin, 27 Oktober 2014

Phewit! Nak Join Bloglist arepnakbebel.com (2015) - Season 2

10:07 114
2013 was a great year. Thank you so much for those yang supported me in "Phewit! Nak Join Bloglist arepnakbebel.com". Ramai giler yang joined, tak menang tangan nak reply semua komen.gituhh.haha. So, for 2015, aku nak buat segmen Permanent bloglist sekali lagi. It will be easy breezy and cheesy to join sebab you guys tak yah karang entry berjela jela. just copy paste banner yang aku letak bawah nih and follow syarat syarat dia and banggg! you're in!

Jumaat, 17 Oktober 2014

My favourite Shopping Outlet - H&M

01:06 38
Salam Aidiladha semua.
Hoyeahh! and finally Home sweet Home. Setahun kot tak balik kampung. Dulu time raya puasa nak balik tak dapat sebab kerja. but heyy..lupakan semua tuh sebab sekarang aku dah ada kat kampung hokeh. Feeling die..pergghh..walaweh. 


Ok. Sekarang nih nak share sikit pasal shopping outlet yang paling aku suka, H&M. Dulu kalau nak shopping outfit aku kena merayau rayau store by store nak cari pakaian yang fit dengan badan aku, maklumlah plus size macam aku susah sikit nak cari pakaian. tapi kalau kat H&M nih senang sikit aku nak cari baju or seluar.

Sekarang nih outlet H&M dah ada banyak kat malaysia. Aku selalu pergi H&M yang dekat bukit bintang sebab outlet tuh yang paling dekat dengan area aku. kalau malas nak ke sana aku akan pergi Avenue K, kat sana pon ada satu.






Top to toe semuanya dari H&M. Senang nak beli pakaian kalau boleh dapat semuanya dalam satu store. tak perlu nak tawaf one big building just to get clothes yang boleh fit my big body. Korang pon mesti ada shopping outlet or kedai makan kesukaan korang right? tempat yang mesti korang pergi sebab tempat tuh tempat fav korang. Sharelah fav place korang dekat "comment section". boleh tukar tukar pendapat. hehe. 

P/S : Entry  nih dah lama sangat perap tapi hari ini baru dapat post.*sigh. Happy blogging