Rabu, 24 September 2014

Maharaja Chicken-The Chicken Rice Shop Op Op.

18:23 16
''The chicken rice shop op op..Bukan sekadar nasi ayam''- Setiap kali iklan kat tv mesti ikut sekali nyanyi sambil diikuti oleh bunyi ayam dari belakang. tapi pernah ke pergi? kalau korang tanya aku. last time aku pergi dua tahun lepas. Sadis kan. 

Tak pernah terlintas pon dalam kepala aku nak pergi lunch kat sana tapi disebabkan ada satu menu baru yang diberi nama "Maharaja Chicken" aku gigih kan diri pergi sana demi memuaskan nafsu makan aku yang bergelora ini. Cehh giteww kan. 


Thanks to my friend, Rajes sebab introduce kan menu baru "Maharaja Chicken" nih. We had our lunch before pergi keja, kelam kabut sikit sebab aku lambat. Sampai sampai jer terus order takut lambat masuk keja. lagi pon outlet dekat KL Sentral nih ramai jugak orang even tak fullhouse. Few minutes after order makanan dah sampai.fuhh. Impressed. hehe.