Isnin, 25 Ogos 2014

Pengalaman menjadi peniaga.

Assalamualaikum.
Macam mana nak mulakan entry untuk kali ini. Aku tak tahu nak membebel pasal apa sekarang ini sebab tak ada benda yang menarik untuk aku share. Benda benda lepas tuh banyak tapi terlalu biasa untuk dikongsikan.gittew.kan.

Maybe aku boleh ceritakan sikit pasal Maybank Games Carnival yang berlangsung selama 2 hari di Maybank Learning Centre yang berada di kajang nun jauh disana itu.haha. Nak dijadikan cerita kitorang ada bukak gerai jual makanan kat sana macam nasi lemak, pisang goreng dan  keropok lekor.


Sabtu, 9 Ogos 2014

Mega Giveaway Anak Merdeka Malaysia

Assalamualaikum.
Dah lama tak join mana mana GA or Contest. So, kali ini aku lapangkan diri kejap untuk join GA nih. Mehlah ramai ramai join kasi meriah sikit. Klik jer Banner untuk Join. Selamat BerGA semua.

Klik Banner Untuk Join