Isnin, 24 November 2014

Senarai Permanent Bloglist for HIM/HER.

"Phewit! Nak Join Bloglist arepnakbebel.com (2015) - Season 2" sudah pon berakhir semalam. Terima kasih kepada semua blogger yang memberi kerjasama. Untuk entry kali ini, aku nak senaraikan semua blog blog yang joined permanent bloglist tahun 2015. Seperti yang korang tahu, blog blog yang joined bloglist ini akan berada dalam blog arepnakbebel.com sepanjang tahun 2015. Insyaallah, untuk tahun hadapan aku akan buat Permanent bloglist season 3 pulak.

Permanent Bloglist for HIM


Permanent Bloglist for HER



Ok. semua bloggers boleh check blog korang ada tak dalam senarai kat atas. kalau tak ada. Please inform aku cepat cepat yer. Aku pon manusia biasa kan, kadang kadang tuh ada yang terlepas pandang. Jadi, dengan rasminya Segmen "Phewit! Nak Join Bloglist arepnakbebel.com (2015) - Season 2" ditutup. Terima kasih semua. Happy blogging.

44 ulasan:

  1. yeay! sally ada..hehehe...thanks bro! really appreciate it! :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. semestinya sally..hehe..semua yg joined luqman masukkan dalam bloglist

      Padam
  2. Wah.. meriah nampaknya
    Blog2 yang hebat banyak menyertai.. tahniah semua

    BalasPadam
    Balasan
    1. Itulah kak..xsangka pulak ramai yang joined..huhuhu

      Padam
  3. Terima kasih arep... Terima kasih juga rajin dtg blog saya ya...happy blogging...

    BalasPadam
  4. Alhamdulilah. ada disitu blog ceritaejoy. hehehe. Ramainya wanita. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yup. asalkan joined jer..mesti ade punye..ramai blogger wanita jer yg joined..laki kurang..tapi oklah still ade jgk yg joined.

      Padam
  5. Tq. Semoga kita dapat bekerjasama dari masa ke semasa.

    BalasPadam
  6. Balasan
    1. sama sama parihh. terima kasih sbb memeriahkan segmen nih.

      Padam
  7. Balasan
    1. xpe2..nanti lau luqman buat lg..jgn lupe join yer..huuh

      Padam
    2. yup..kena promote bnyk kali sikit..yaya kadang nk join tp tertngguh pastu trus lupa..huhu ;p

      Padam
    3. hehe :) xpe..nanti lau luqman buat lagi..bg promote byk kali sikit..hrhr

      Padam
  8. terima kasih Arep... maaf lah baru sempat jenguk

    BalasPadam
    Balasan
    1. sama2..biasalah tuh..masing2 busy..hehehe.

      Padam
  9. Terima kasih dan tahniah buat semua..

    BalasPadam
  10. wah bestnye..tahniah korang...:)

    BalasPadam
  11. wahhh tq tq tq :)
    salam kenal ye :)

    BalasPadam
  12. wah! wanita ramainye..hik3^^ tahniah semua..boleh g usha2 ni..

    BalasPadam