Sabtu, 25 Oktober 2014

Segment Blog Review by Sally Samsaiman



21st October - 26th October


Meh meh join segmen Sally, Korang boleh klik gambar or link kat bawah nih untuk join. Semua syarat syarat segmen korang boleh tgk dekat blog sally yer :


Selamat bersegmen semua.

10 ulasan:

  1. Cik Sally datang jenguk-jenguk kawasan..hehehe..Pertama sekali terima kasih sbb sudi join segmen Cik Sally ye...

    Kalau nampak Cik Sally follow tu tandanya Cik Sally baru kali pertama datang…kalau takde, jgn kecik hati sebab Cik Sally dah lama follow..hihihi…senarai pemenang InsyaAllah Cik Sally akan umumkan pada 28th Oktober 2014 pukul 12pm ye..

    Boleh la jenguk-jenguk senarai peserta dekat link :
    http://sallysamsaiman.blogspot.com/2014/10/senarai-peserta-segment-blog-review-by.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe :) tak sabar nak tunggu results nih Cik sally.

      Padam
  2. Singgah dari segmen yg sama..all the best
    http://ummi2m2s.blogspot.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html

    BalasPadam
  3. Salam. Mia datang dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html

    - Mia Liana -

    BalasPadam