Ahad, 19 Oktober 2014

Segmen Bloglist Blogger Terhebat Blog Parihh



18 October 2014 - 20 October 2014


Syarat syaratnya :


  • Follow Google+ Circle 
  • Follow Blog Parihh
  • Like facebook page SINI
  • Tulis entri tajuk " Segmen Bloglist Blogger Terhebat Blog Parihh "
  • Copy paste banner
  • Send link dalam ruangan komen kat bawah entri segmen ini di blog parihh
  • Selesai


P/S : Pada yang belum join tuh, jom ramai ramai kita support. 

34 ulasan:

  1. baru ja join tadi ^^..btw, selamat bersegmen

    BalasPadam
    Balasan
    1. selamat bersegmen jgk untuk cik siti...hehe

      Padam
  2. good luck ye :) saya selalu buat exchange bloglist (sepanjang masa)

    BalasPadam
  3. assalamualaikum luqman...good luck k...:)

    BalasPadam
  4. Asslmkm.. Selamat pagi.. Selamat bersegmen juga. :)

    BalasPadam
  5. alamak... x sempat dah nak join ni!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ala..xpe..Insyaallah nnti lau ade lagi boleh join..hehe

      Padam
  6. dah tutup yer? hehe. good luck luqma! ke nak panggil arep ni? hehhe

    BalasPadam
    Balasan
    1. huhu..xpe ..nanti boleh join kalau ade lg..pggl luqman jer..hehe

      Padam
  7. asalam..semoga berjaya dalam segmen ini, pasti ada keputusan

    BalasPadam
  8. Selamat bersegmen, LZ.
    Thanks sudi singgah blog saya.
    ~ http://drshikinzainal.blogspot.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. tq :) tq jgk sbb singgah sini n komen kat entry..hehe

      Padam
  9. bagus juga join bloglist ni, win-win kan

    BalasPadam
  10. good luck :) selamat bersegmen dan terpilih :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. tq :) insyaallah kalau ade rezeki :)

      Padam
  11. Dah umum pemenang.IM singgah dari segmen yang sama. Melawat sini :)

    BalasPadam