Jumaat, 17 Oktober 2014

My favourite Shopping Outlet - H&M

Salam Aidiladha semua.
Hoyeahh! and finally Home sweet Home. Setahun kot tak balik kampung. Dulu time raya puasa nak balik tak dapat sebab kerja. but heyy..lupakan semua tuh sebab sekarang aku dah ada kat kampung hokeh. Feeling die..pergghh..walaweh. 


Ok. Sekarang nih nak share sikit pasal shopping outlet yang paling aku suka, H&M. Dulu kalau nak shopping outfit aku kena merayau rayau store by store nak cari pakaian yang fit dengan badan aku, maklumlah plus size macam aku susah sikit nak cari pakaian. tapi kalau kat H&M nih senang sikit aku nak cari baju or seluar.


Sekarang nih outlet H&M dah ada banyak kat malaysia. Aku selalu pergi H&M yang dekat bukit bintang sebab outlet tuh yang paling dekat dengan area aku. kalau malas nak ke sana aku akan pergi Avenue K, kat sana pon ada satu.






Top to toe semuanya dari H&M. Senang nak beli pakaian kalau boleh dapat semuanya dalam satu store. tak perlu nak tawaf one big building just to get clothes yang boleh fit my big body. Korang pon mesti ada shopping outlet or kedai makan kesukaan korang right? tempat yang mesti korang pergi sebab tempat tuh tempat fav korang. Sharelah fav place korang dekat "comment section". boleh tukar tukar pendapat. hehe. 

P/S : Entry  nih dah lama sangat perap tapi hari ini baru dapat post.*sigh. Happy blogging 

38 ulasan:

  1. TAK PERNAH masuk H&M lagi..sadis kan?? hahaaa..

    tapi mmg byk orang suke shopping sini..mesti pegi jugak nih!

    BalasPadam
    Balasan
    1. ada mase pergilh..luqman suke sini sbb harga die affordable n size pon available.

      Padam
  2. H&M ? Shopping di Uptown je. baju di uptown pun banyak yang seakan sama dengan di H&M, dia punya material pun tak banyak beza. tapi lagi murah berbaloi baloi di Uptown sana. boleh shopping byk2. hahaha.. So, gua pilih Uptown lah.. kahkah

    BalasPadam
    Balasan
    1. lau nak diikutkan shopping kat mane2 pon best lah asalkan dapat byk dengan harga yang murah kan..hehe..aku nih kena kurus dulu baru senang nak cedok baju kat mana2 kedai..hehe..

      Padam
  3. wah, memang peminat h&m betul la..

    BalasPadam
  4. Sally byk beli online...sbb online la byk saiz...hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. oh yeke..luqman xreti sgt shopping online..xpernah pn beli apa apa online..hehe

      Padam
  5. bila ada sale H&M memang best :)

    BalasPadam
  6. Asalam Luqkman..happy ja mesti best tu shoping kat sana...

    BalasPadam
    Balasan
    1. dah dapat apa yang nak mestilah happy..hehe

      Padam
  7. Fav place ciksiti, pasar malam je tak pun mana2 tempat yang gantung banner "SALE 50%"..ha, itulah tempat fav...heee

    BalasPadam
    Balasan
    1. saya pon sukalah kalau ade Sales..sape2 pon mesti suka punyer..hehe

      Padam
  8. nice outfit.. N suka masuk tengok baju budak-budak dan baby.. so cute

    BalasPadam
    Balasan
    1. tq N! yup..luqman ingat nak usha2 jgk baju budak2 nak belikan untuk anak buah!

      Padam
  9. dan kita suka tgk beboi ni pakai baju dr H&M,kbai

    BalasPadam
  10. Senang klau shoppung dlm 1 tmpt. Blh jimat msa nk mencari. Mcm sy mna yng berkenan dpn mata time, ambik terus. Hehe
    Nak2 time tu ada sale..

    BalasPadam
    Balasan
    1. tau xpe..dah suke..lepas ade sales pulak..maunye tgk saje..mesti beli punyer..haha

      Padam
  11. Luqman, u mean your kg area KL ke?
    Tak macam kg tu.
    Hehe..
    Btw, nice to know you.

    BalasPadam
    Balasan
    1. xla..maksud luqman, H&M yg dkt BB tuh je yg paling dkt gn luqman

      Padam
  12. Saya nak share pun xtau mane yang best.
    Dok area Seremban ni ape ada?
    Kalau compared KL mmg jauh beza.
    Saya kalau beli baju slalu skali banyak @ KWC.

    BalasPadam
    Balasan
    1. oh..oklah tuh.. :) kat mana2 pon sama asalkan kita boleh dapt baju yg kite suke

      Padam
  13. selalu jugak pergi cuci mata kedai Halim & Munah (H&M) tapi jarang jumpa baju padan dengan size body. sedey!

    BalasPadam
    Balasan
    1. maybe kat sini byk untuk saiz2 besar kot..hehe

      Padam
  14. wahh kaya la . kite x mampu . huhuu

    BalasPadam
  15. Tak pernah pergi sini pun..bestla kan shopping tempat favourite

    BalasPadam
    Balasan
    1. semestinye..hehe :) apa tmpt fav AMN shopping?

      Padam
  16. amboih.. shopping tak ngajakk.. heee

    BalasPadam
  17. hehe sy xde tmpt feveret pn...asalkan berminat sambar je walaupon yg pasar mlm ekeke

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe :) yang penting dapat yang kite suka kan.

      Padam
  18. nanti boleh shooping sekali ..minat gak H& M ni hehe

    BalasPadam
  19. haritu lalu je kat sini... nak membeli memang xler.. krim salam. hahaha..

    serious stylo header tu. nampak macam blog fashion lak. ^^,

    BalasPadam