Sabtu, 9 Ogos 2014

Mega Giveaway Anak Merdeka Malaysia

Assalamualaikum.
Dah lama tak join mana mana GA or Contest. So, kali ini aku lapangkan diri kejap untuk join GA nih. Mehlah ramai ramai join kasi meriah sikit. Klik jer Banner untuk Join. Selamat BerGA semua.

Klik Banner Untuk Join


Assalamualaikum dan salam sejahtera...
Alhamdulillah... setelah sebulan lebih perancangan, akhirnya dapat juga saya lancarkan buat julung kalinya Mega Giveaway 2014. 

Give Away ini adalah sempena bulan kelahiran saya dan anak merdeka Faiqah iaitu pada tanggal 31 Ogos. Mega Give Away ini dianjurkan oleh pemilik blog ini dan ditaja oleh ramai blogger untuk mencari ramai pemenang. 

Mega Give Away ini ditaja oleh:

Tempoh:
03 Ogos 2014  hingga 16 September 2014 [23:59PM]

Hadiah:
Cash RM30
Cash RM20
Cash RM20
1 Naskah al-Quran
Buku terbitan Ana Muslim 
Buku Agama x 1 Pemenang
Kain Ela 2Meter Warna Plain
Wallet Sophie Paris
Wallet
Widescreen Sticker
Voucher RM5 untuk barang preorder di Cayesha
Brooch
2 Car Perfume
Keychain Sarawak
EXO-M Postcard
Bookmark dan Keychain
Topup RM10 x 2 
Topup RM10 x 2
Topup RM10 x 2 
Topup RM10 x 1 
Topup RM5 x 1 
Topup RM5 x 1
Topup RM5 x 1 
Topup RM5 x 1 
Topup RM5 x 2 
Topup RM5 x 2 
Header Blog x 2 
Watermark x 5 
Review Blog x 2
Hadiah Misteri x 2 

29 ulasan:

  1. Semoga GA ni dapat sambutan yg bagus

    BalasPadam
    Balasan
    1. meh la join sekali mane tahu ada harapan nak menang ke..huhu

      Padam
  2. gudluck...jemputlah join GA saya jugak ye...

    http://jindrisska.blogspot.de/2014/08/harry-potter-postcards-giveaway-from-me.html

    BalasPadam
  3. ALL THE BEST

    p/s terima kasih krn sudi follow. i follow u back ;-)

    BalasPadam
  4. Singgah sini kejap, hai :)

    Al-Quran comel ni tinggal 4 corak je~~~
    http://nadyabubble.blogspot.com/2014/08/rainbow-al-quran-madina.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. hai jgk :) insyaallah ade mase luqman singgah sane :)

      Padam
  5. wahhh...mcm nak join ja..tp maybe esok kot...skrg dah ngantok...^^

    BalasPadam
  6. x sempat nak join.
    sibuk ngan keje.
    nak dah berminggu2 baru update sekali..haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. xpe2..nanti ade mase boleh join GA lain pulak..hehe

      Padam
  7. lama tak singgah sini.. hari ni tiba2 lak rasa nak klik link blog ni.. heee.. pekabo.. good luck yea untuk contest ni.. terasa nak join le pulok.. kekekek

    BalasPadam
  8. singgah sini dari GA yg sama.. :)

    http://sitizawiah95.blogspot.com/2014/08/mega-giveaway-anak-merdeka-malaysia.html

    BalasPadam
  9. Singgah sini dari GA yang sama :)

    BalasPadam
  10. Singgah sini dari GA yang sama :)

    BalasPadam
  11. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi

    BalasPadam
  12. Assalamualaikum dan salam sejahtera.

    Terima kasih atas penyertaan dan sokongan sertai Mega Giveaway Anak Merdeka Malaysia.

    Sila semak link penyertaan:
    http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2014/08/senarai-peserta-mega-giveaway-anak.html

    Pastikan telah penuhi semua syarat penyertaan.

    Insha Allah, nantikan pengumuman pemenang pada 21 September 2014.

    Terima kasih.
    Happy Blogging...

    BalasPadam
  13. xdan nak join . blum bergelar blogger lgi . huhuu

    BalasPadam
  14. singgah sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/mega-giveaway-anak-merdeka-malaysia.html

    BalasPadam