Isnin, 31 Mac 2014

Bvlgari Man EXTREME, You are finally mine.

By luqman zakaria  |  10:55 35 comments

Assalamualaikum.
Sebelum aku bercerita panjang pasal Bvlgari Extreme nih. Meh layan iklan kejap.



Nak dijadikan cerita, beberapa bulan lepas, kalau tak silap time cuti kerja kot..aku pergi rumah member aku nih..macam biasalah melepak sambil mengumpat..ehh...ehh..tadelah mengumpat sangat..lebih kepada bercerita..haha..

Then aku nampak dia punye Bvlgari Extreme..aku nih kan aktif dalam bercakap..so aku tanyalah pasal bvlgari tuh..sambil spray dua tiga kali kat badan..perghh! bau dia mengancamlah..rasa macam jatuh cinta pulak.


and finally, dia milikku! amik masa jugaklah nak dapatkan benda alah nih..kalau dah bau die mengancam..harga dia pon mestilah mengancam jugak kan..nak seribu daya,tak nak seribu dalih. betul tak. Semalam aku cuti, jadi aku pergilah usha perfume nih dekat Sogo. nasib baik tak ramai orang. 


Dalam satu box tuh, dia kasi aku dua ..as usual kalau yang besar tuh 100ml and yang kecil punyer 15ml. oklah sikit kalau ada yang kecik tuh sebab senang nak carry kalau keluar jenjalan or pergi kerja.


100ml


15ml

Sebelum nih aku guna perfume apa entah yang aku beli entah kat mane dengan bau yang aku sendiri pon  tak suka..boleh tak macam tuh? seriously nak buang perfume lama tuh macam sayang kan..so, aku guna jerlah..kebetulan semalam dah habes. aku pon belilah yang nih.lols oklah rasanya sampai sini jerlah entry untuk kali ini. insyaallah kalau rajin petang nanti update lagi..kalau malas..hmm..zzzz...hoho. Happy blogging semua.

Author: luqman zakaria

Hello, My name is luqman zakaria and i am the author/writer of this blog. If you have any enquiries, feel free to contact me via email que_man91@yahoo.com or you can reach me thru facebook and instagram. Thank you and have a pleasant day.

35 ulasan:

  1. Morning...singgah sini..:)

    BalasPadam
  2. wow!!nak belikan utk husband la!

    BalasPadam
  3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  4. Ok la tu kalo dah suka beli je kan. Singgah sini. Happy blogging :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. yup..betul tuh..happy blogging to you too..

      Padam
  5. wangi sangat ka bau nya ?? nak p try bau la... :) berapa beli ni mesti mahai gila kan.. kalo nak minyak wangi murah beli kat ebay .. murahhh sgt2..

    BalasPadam
    Balasan
    1. bau die luqman suke..tp tak taulah orang laen..hehe :) tak pernah beli brg2 onlinelah..xreti..haha

      Padam
  6. berapa la harga nya dia ye dik. gerenti mahal ye dak...tp betul kan nak seribu daya tanak seribu dalih...

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe..harga die rahsialah..haha..tp kalau dah nak tuh..kene usahalah sikit..hehe

      Padam
  7. wahwahwah
    untungla orang sudah bekerjaya =)

    BalasPadam
    Balasan
    1. alhamdulillah dean..nak beli nih pon kumpul duit.. :) insyaallah nanti mung pulok bekerjaya..huhu

      Padam
  8. HOMAIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII....BOTOL DIA PUN DAH NGANCAMMMMMMM

    BalasPadam
  9. wuwuwwuwu.. bvlgrari tuu. hehe..
    hm.. licha suka lelaki pakai paco robanne. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. paco robanne..xpernah bau lah paco robanne..

      Padam
  10. kalau dah kerja, taruk harga cam gane pun bedal je..dh nak kan..huhu
    botol dia pun dh npak exlusih gilos..

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe..tadelah sampai mcm tuh..tp kalau ade rezeki lebih tuh..bolehlah beli..

      Padam
  11. seriuz wangi? kena mintak sample dulu dengan kawan ni.

    BalasPadam
    Balasan
    1. for me..wangilah..tp taktaulah orang len macam mane kan..hehe..

      Padam
  12. Sya suka perfume lelaki. Tak tahu nape. Hahahaha.

    BalasPadam
  13. hehehe..yg lama tu kan,buat sembur bilik tido,hehehe...

    BalasPadam
  14. walaupun tak tau bau dia mcm mana, tp mcm boleh bayangkan.. skrg ni pun sambil baca entri ni tgh bayang bau perfume lelaki.. hahahaha

    BalasPadam
  15. Menarik ni. Tak mampu nak pakai macam ni. =)

    ZH Blogger

    BalasPadam
    Balasan
    1. memang menarik ..hehe..semua orang pon bolehlah..kena usaha lebih sikit jer untuk dapatkan apa yang kite nak..huhu

      Padam
  16. Balasan
    1. memang wangi mak dara..saya suke giler.. :)

      Padam
  17. buat hadiah giveaway best ni.. hehe

    BalasPadam
  18. Skrg tgh usha Lanvin..perghh..hehe

    BalasPadam

E-mail Newsletter

Sign up now to receive breaking news and to hear what's new with us.

© 2014 LUQMAN ZAKARIA. WP themonic converted by Bloggertheme9. Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
TOP