Sabtu, 8 Mac 2014

arepnakbebel.com is now back online.

Macam biasalah tajuk entry tak nak kalah kan..fuhhh..tak tahu nak cakap apa..yang penting sekarang aku dah boleh start blogging balik. Last entry aku update pasal laptop dah rosak tapi alhamdulillah masih ada lagi yang bagi respon kat entry tuh. aku ingat bila dah lama tak update..blog nih dah tak ada orang nak singgah tapi sangkaan aku meleset..cehhh..gituh kan.. Korang memang terbaiklah.hehe.


Laptop yang lama tuh memang dah tak boleh nak buat apa. tapi aku still simpan dalam "lemari" and now mempersembahkan my new baby booo Lenovo G470. It is not a new laptop tapi harga dia affordable dan ..condition dia still tip top. Tak kesahlah baru ke second hand ke third hand ke yang penting laptop nih still boleh digunakan dan aku tak perlu keluarkan duit riban riban untuk beli laptop baru.

Excited lain macam nih..banyak sangat benda yang aku kena buat. nak update bloglist. nak blogwalking lagi. nak tukar layout baru *kalau ada masa.. dan banyak lagilah. Nuffnang dah terabai. 8share pon dah lama tak buka.

apa apa pon macam biasalah.. happy blogging.

10 ulasan:

  1. Welcome back!! ;) Best dapat laptop baru. Hihi.

    BalasPadam
    Balasan
    1. tq vee..tadelah baru..second jer..

      Padam
  2. lama bebeno x ke udara.. alhamdulillah akhir nya kembali. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe,,tau xpe..hopefully lepas nih boleh update byk2..

      Padam
  3. wlc back bro..wakaka..lappy baru ye, sila update blog bebanyak pas nie :)

    BalasPadam
  4. padan lahaiii lama tak nampak dia..ish ish

    BalasPadam
  5. welcome back luqman..happy blogging!

    BalasPadam