Selasa, 14 Januari 2014

Kan Gua dah cakap Laptop Gua Rosak Rosak!

Nyilu betul rase hati nih  bila dapat tahu laptop aku yang satu tuh rosak teruk. Giler tak nyilu hati nih ..dah lebih 3 tahun aku guna laptop tuh.Rase macam kosong jer bila laptop tuh dah takde.Huwaaa..Tapi sekarang aku dah boleh terima kehilangan dia.cehhh..macam putus cinta kan..tapi oklah putus cinta dengan laptop dari mengorat awek kene reject..oppss!

Well.. ini sebenarnye entry untuk bagitau yang arepnakbebel.com nih masih lagi wujud dalam dunia maya. Update blog nih pon guna laptop kawan serumah. Kalau tidak..entah bila aku nak update entry baru. Oklah..nak update panjang panjang pon aku pon tade citer best nak share. Cuma nak bagitau insyaallah bulan 2 nanti aku akan jadi permanent staff kat Renaissance Hotel. Ape ape pon happy blogging guys.

7 ulasan:

  1. Lamanya menyepi! Ya, berpisah dgn laptop itu lebih baik dr berpisah dengan manusia. Sobs.. Btw, nanti kalau V pegi sana V menetap kat hotel tu, mesti bagi discount tau. Haha :P

    BalasPadam
  2. oo.. laptop rosak.. patut la senyap sunyi je.. xpe..nanti kewangan dah ckup, beli laptop baru.. =)

    BalasPadam
  3. laaa. patutlah lama tak update. btw suka semangat tu. Sanggup pinjam member ounya laptop untuk update. Congrates coz will b permanent staff soon and happy blogging too..:D

    BalasPadam
  4. happy blogging...

    kalo lappy tak elok jangan malas blog tau

    :)

    BalasPadam
  5. Haha... dah tahu tuan dia ada keje tetap elok puka laptop tu rosak time ni.. tak lama leh ganti yg barulah tu...

    lama tak muncul ni.. rindu gambat menarik di blog ni..

    BalasPadam