Thursday, October 31, 2013

Luqman Zakaria (www.arepnakbebel.com) dalam REMAJA Keluaran 1 November

Assalamualaikum.
Ehem.ehem. Tajuk entry tak nak kalah. Alhamdulillah rezeki. Tak sangka pulak cepat jer Majalah REMAJA review blog aku. Ingatkan makan masa yang lama sebab aku yakin ramai lagi blogger blogger kat luar sana inginkan blog mereka di review dalam Majalah ini.Untuk Akak Nurul Huda. Terima kasih yer sebab luangkan masa membaca email dan explanation tentang blog yang panjang lebar tuh. 



30 tahun berada dipasaran. REMAJA decide untuk melakukan perubahan pada Majalah mereka. dan Yup! Aku suka sebab nampak lebih REMAJA! dan fresh. Honestly, bila akak Nurul Huda bagitau blog aku akan direview, aku berharap sangat blog aku direview dalam majalah REMAJA keluaran 1 November dan sekali lagi Alhamdulillah ianya berlaku. Bak kata orang, Tuah ayam nampak dikaki, tuah manusia tak siapa yang tahu..kan?



Keluaran 1 November ::: Nad Zainal :::

Ok. sekarang nak share pasal Blog arepnakbebel.com dalam segmen  Siber blogger pulak. Yesterday, aku ada training kat Renaissance Kuala Lumpur. Training untuk probation staff kat situ. Disebabkan sampai awal aku online dulu. Then, Deno bagitau blog aku masuk REMAJA keluaran terbaru. apa lagi aku..senyum bertingket tingketlah. Habis jer training terus pergi beli.hehe.


Seronok bila ramai kawan kawan yang ucap tahniah. 



Header blog yang dimasukkan dalam ruangan nih sebenarnya header yang lepas..but its okay..yang penting ada tertempek muka sendiri.muahaha. Apa apa pon terima kasih sekali lagi untuk Remaja. Sehingga berjumpa lagi dalam entry yang akan datang..Happy blogging semua.

63 comments :

  1. Waa congratulations!!! Tak semua org dpt tu! Hihihi. Lps ni mesti smgt nak blogging makin kuat kan ^^,

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq Vee..semangat tuh membuak2 tp disebabkan dah kerja..internet pon xade..susah jugaklah nk update.

      Delete
  2. PHWITTTT... caya lah luqman... glemer lah kau lepas ni yer luqman .. congratsssss ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. xdelah...biase jer..semua org pon boleh..sbb remaja bg peluang untuk kite cube masuk :) cume cepat atau lmbt jer..

      Delete
  3. huyoooooooooooooooooooo!tahniahhhhhh :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. panje sgt huyoo tuh...tq mek..tahniah to mek etek sbb masok jgk..

      Delete
  4. Wah..tahniah.. glamerlah blog arep ni.. nak kena beli majalah ramaja ni nampaknya... hebatla dia...

    ReplyDelete
    Replies
    1. time kasih :) ehehe :) biase je kak.semua org boleh cube untuk masuk.

      Delete
  5. nak sain nak sain....
    iskk nak jugak masuk remaja....hehehhehehe tapi remaja tak penah offer kite.... T_T
    follow u ya

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe ..boleh jer awk try..emailkan ke..insyaallah dorang review. tq follow..nanti luqman bw sane pula k.

      Delete
  6. wah tahniah2 dah jadi blogger retis dah ni...he he he...

    ReplyDelete
  7. wow..tahniah..glamour la lepas ni..hehe

    ReplyDelete
  8. wow!!!!! tahniah bro..aku tumpang gembira tuk ko..hurmmm belanja makan lah bro sekali..hahah

    ReplyDelete
  9. Tahniah awak terhebat! Dulu2 masa sekolah memang tak miss melanggan Remaja ni. Memang suka sgt sbb banyak tips dalam tu...

    ReplyDelete
  10. hebat2, tahniah bro...harus cari majalah remaja ni. nak baca jugak intipati dalam majalah tu

    ReplyDelete
  11. tahniah ye..teruskan berblog.. :)

    ReplyDelete
  12. waahh.. tahniah!! terbaekkk.. kagum ni.. kagum.. moga semakin sukses pasni.. aminn

    ReplyDelete
  13. lupa lak.. jom join GA teman .. teman sedang countdown hari ulangtahun blog teman yang pertama.. heee.. kalau rajin sudi2 lah join yea.. tq.. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sorry lmbt...dh lame xblogging :) xdpt nk join.

      Delete
  14. wahh.. congrats. hebat lahh dah boleh masuk mjlh. patt la lama tak napak. hehe

    ReplyDelete
  15. waaaaaaaaaaa... bestnya... tahniah.. tinggin nak masuk magazine sama..haha

    ReplyDelete
  16. wahh tahniahnyerr bro ..,dh jadik retiss sekunk erkk.., gudjob keep it upp!

    ReplyDelete
  17. hahahaha mesti ko senyum lebar je kan.

    ReplyDelete
  18. tahniah. bersemangat lepas ni nak update gambar kan

    ReplyDelete