Ahad, 15 September 2013

Header dan outfit baru behind the scene.

Assalamualaikum.
Belum sampai seminggu dah nak tukar header blog baru ke? haha. Itulah masalahnya kalau terlampau rajin. Walau apa pun Jutaan Terima kasih aku ucapkan kepada blogger blogger yang memberi maklum balas positif berkenaan perubahan layout blog aku di entry AREPNAKBEBEL SELAMAT MENJALANI PEMBEDAHAN KECIL. 


Header diatas ini pada aku yes! ianya smooth dan penggunaan warna pulak tidak terlalu bright. Gabungan warna pastel di abjad "LZ" menyerlahkan header. *tak malu betul kan puji header blog sendiri kan. Obses pada warna Kelabu, hitam dan putih membuatkan aku terlebih rajin untuk create another header for future use tapi tangan nih dah gatal sangat nak try tukar. terus melekat.tak nak ganti yang lama balik dah.huhah.


Before.


After.

Yeah! Header baru. Seperti biasa Editing dibuat menggunakan Photoscape. Gambar yang aku gunakan untuk header pula adalah gambar yang aku snap dekat Bayu Marina Resort. Oklah. Sekian untuk Header baru.

Sekarang nak cerita pasal Outfit baru. Pada 21 September 2013 akan datang aku akan menghadiri satu temuduga. Sejak dah bambam overdose nih. takde baju pulak nak pakai pergi interview. Nasib baik ayah aku jahitkan. kalau tak mesti nak kena keluar duit beli baju baru.



Disebabkan oleh entry ini adalah entry BTS, jadi official baju belum dapat ditunjukkan lagi. Hopefully it will fit me good bile dah siap nanti. Aku harap interview nanti akan berjalan dengan lancar sebab for sure akan ada ramai orang kat sana.fuh. 


Wish me luck guys.hehe.

57 ulasan:

  1. ayah jahitkan ?? wahhh hebat nya ayah yer.. kim slm kat dia nooo.. haha.. header terbaru ni cntikkkkk... so vintage ^_^

    BalasPadam
    Balasan
    1. yup.ayah luqman yg jahit kan :) tq Lieya.

      Padam
  2. Wah, nice lahhh. Buat header utk Vee jugak bolehh? :P

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tq Vee! haha..buatkan..luqman pon men taram je nih..nampak ok taruh..hehe

      Padam
  3. kelasssss, ko dik non..! he3..

    BalasPadam
  4. mantap bro header baru ko ni..huhu :)

    BalasPadam
  5. Lawa la header tu... cam klasik jer...pasal interview tu, good luck la yer, semoga semuanya berjalan lancar.

    BalasPadam
  6. wuu,meletop header.kreatif <3 salute

    BalasPadam
  7. kita suka header gitu!kemassssss :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. tq mek :P ..btw 2 hari doh x update blog terr mek..

      Padam
  8. wah..temuduga apa tu bro..hehe^^ good luck bro..:)
    header baru tu pun cantik..mmg rajin la bro..buat tuk aku satu..hehe :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Insyaallah kalau dpt bru citer sini..haha.. tq bro..nak buatkan? alamak..sendiri2 bolehlah..nk buatkan kt org takut xkene ngn taster pulak nnti..huhu

      Padam
  9. cantik gmbr after kemas ;) wah pandai ayah jahit

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tq zaza. Yup! ayah memang tukang jahit.selalu amek upah jahit baju Melayu.

      Padam
  10. wah..pandainya mengedit, editkan boleh..hihi^^
    bytheway gud luck interviewnya.. nice new header

    BalasPadam
  11. intebiu apa dia ?? nak g jugak nie. tgh cari koje nie. haha

    BalasPadam
  12. simple and elegant :)
    http://notamanjaku.blogspot.com/2013/09/jelly-bunny-my-bunny-shoes.html blog update. COLORFUL SHOES for sure in love with Jelly Bunny. Come and read a simple review by me .

    BalasPadam
  13. suka gak hitam putih.. nampak classic gitu.. elegan pun yea.. nice header! =)

    BalasPadam
  14. wish you best of luck for your interview...:))))

    BalasPadam
  15. style2. aku suka edit pakai picasa.ok gak jadinya.

    BalasPadam
    Balasan
    1. tq pahan. aku gune photoscape la..bukan picasa.

      Padam
  16. Selamat berjaya dalam temuduga nanti ye... syoknya pakai baju yang ayah jahit sdiri... lagi brsemangat nanti tu..

    Header aritu dah lawa..yang ni pun boleh tahan juga. Rajin betul adjust kerap2 ni...

    BalasPadam
  17. wah!! cantek perubahan header! :D
    jgn lupa tgk header kita jugak..follow blog ni!:D

    BalasPadam
  18. pandai edit..cantik
    btw gud luck dlm interview tu

    BalasPadam
  19. untunglah ayah dia tailor.. senang nak dapat baju baru.. hihi.

    BalasPadam
    Balasan
    1. untung x untung la awk..bukan selalu pon..huhu.

      Padam
  20. serius cun bro.. nak upah ko bleh? haha

    BalasPadam
  21. cantik !
    boleh juga dapat ilham dari Bro sendiri
    hehe
    xD

    BalasPadam
  22. header cantik! meletop! gud luck interview nanti. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. TQ Dhia :)salah tuh..gini cara sebut die..meleTOP!

      Padam
  23. lawa rep..aku bila la rajin nak wak header etek...adoila..

    BalasPadam
  24. alahai.. cantik nya.. all the best yea :)

    BalasPadam
  25. Kreatif la luqman...
    Pakai photoscape je plak tu...
    AJ pun pakai photoscape gak..
    Tapi tak tau nak explore...
    Makanya jadilah header cam skang ni...
    Hehehhehe...

    BalasPadam
    Balasan
    1. tq AJ.. xpelah..bende2 mcm nih kene selalu blajar n xplore..nak pandai terus mmg taklah..hehe..

      Padam
  26. ayah jhitkn? hebatnya ayah LZ..hoho..

    BalasPadam
    Balasan
    1. yup..ayah jahitkan...ayah luqman memang tailor.

      Padam