Khamis, 29 Ogos 2013

My one and only anak buah

By luqman zakaria  |  23:42 5 comments

Siang tadi mak dengan ayah aku keluar beli barang untuk masak..jadi tinggallah aku dengan anak buah dekat rumah..tapi anak buah tidur..bosan pulak..so aku ameklah kamera snap snap gambar dia tengah tidur tapi boleh pulak die tersedar..maybe sebab flash kot..haha..tapi anak buah aku sangat kool sebab everytime tersedar dari tidur tak pernah nak nangis..bagus bagus..


macam inilah hari hari..gigih nak sengih walau pun tade gigi..senang kalau nak babysit die sebab tak banyak ragam..kelakar gambar yang pejam mata tuh..tiap kali snap guna flash..mesti gituhlah reaksi dia..


tapi sekarang dah pandai merangkak..pantang tinggalkan die sorang sorang..laju jer merayap..kalau dah pandai jalan taktaulah macam mana nanti kan.


hari ahad nanti aku dengan parents dah nak balik kelantan..mesti rindu..next time jumpe makin besarlah budak nih..and for sure makin hyper..oklah..sampai sini jerlah yer entry untuk kali ini..tade bende nak cakap...salam blogging :)

Author: luqman zakaria

Hello, My name is luqman zakaria and i am the author/writer of this blog. If you have any enquiries, feel free to contact me via email que_man91@yahoo.com or you can reach me thru facebook and instagram. Thank you and have a pleasant day.

5 ulasan:

  1. Assalamuaikum, sebagai admin arepnakbebel.com aku nak minta maaf sebab segala komen yang korang dah tinggalkan kat entry nih aku terdelete!! sedih giler..tak boleh nak undo balik..seriously aku minta maaf :(

    BalasPadam
  2. waalaikumussalam...hahaha awat terdelete pulak luqman oii.bulan lepas kak lea ada buat entri kenapa mudah kita terdelete comment huhu....


    wah comelnya.hohoho fotogenik...kecil2 dah pandai bergambar he3...mata dia cantik bulat :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. nnti luqman pergi usha entry tuh..nk bc :)
      anak sedara luqman yang sorang nih happy go lucky sokmo..susah nk tengok die nangis!

      Padam

E-mail Newsletter

Sign up now to receive breaking news and to hear what's new with us.

Recent Articles

© 2014 LUQMAN ZAKARIA. WP themonic converted by Bloggertheme9. Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
TOP