Rabu, 21 Ogos 2013

Drama Korea lagi : BIG

Walau pun cerita ini tak masuk akal tapi aku layankan juga sebab best. Drama korea yang ditayangkan di 8TV sebelum ini, Rooftop Prince pun tak masuk akal juga tapi best..jadi tak ada sebab untuk aku tidak menonton cerita korea. Episod cerita korea pon still boleh diterima sebab tak meleret sampai setahun dua macam...Ok dahlah..kalau merepek sampai besok pun tak habes..apa kata kita layan dulu trailer drama BIG ini..


BIG - Setiap Isnin hingga Jumaat Jam 8.30 malam di 8TV

 " 18-year-old Kang Gyung-Joon's (Shin Won-Ho) spirit suddenly finds itself in the body of 30-year-old Seo Yoon Jae (Gong Yoo) . Seo-Yon-Jae is a successful doctor and engaged to high school teacher Gil Da-Ran (Lee Min-Jung). Gil Da-Ran just so happens to be the teacher of 18-year old Kang Gyung-Joon. More problems ensue when 30-year-old Seo Yoon Jae falls in love with another woman (Bae Suzy). " - credit to asianwiki.com -


9 ulasan:

  1. ceta ni saya pon dah tengok.. memang best! eh arep ni muncul time nak review ceta korea ja ker . ^_^

    BalasPadam
  2. huhuhu sebenarnye ceta korea ni byk yang mnarik...cme kengkadang tu ada drama trlampau pnjang n smkin melalut cetanya..tp yang ni cam best je arep...thanks sharing~

    BalasPadam
    Balasan
    1. tp citer korea boleh dipertimbangkan lg dari cite dari sinetron yg panjang yang amat..huhu

      Padam
  3. Balasan
    1. haha..xde rajinnye wak..tgk pon sbb xde citer lain nk tgk.pastuh lelame syo pulak..

      Padam
  4. hm.. best sbb org dia cntik n hensem. :)

    BalasPadam
  5. tak sempat tgk citer ni btol2 masa tayang kat kbs dulu, lopong je episodnya.. huhu..

    BalasPadam