Rabu, 24 April 2013

Trailer KIL

Sambil sambil blogging, sambil sambil tengok cerita Man Sewel Datang KL. Yup.Man Sewel beria sangat and giler excited dapat jejakkan kaki kat KL.Tapi lain pulak ceritanya dengan aku. Tak lama lagi aku akan move out dari rumah sewa dekat kampung baru tuh and akan balik ke kampung for a very long time.

Dan pastinya aktiviti blogging akan tergelenda buat sementara waktu. But its okey.sementara saje kan.mana boleh tinggalkan blogging selamanya.tak gituh? Untuk entry kali nak share pasal movie yang akan ke panggung tidak lama lagi. Filem tersebut bertajuk KIL dan bakal ditayangkan di pawagam pada 30 mei 2013 akan datang. Filem ini dibintangi oleh Redza Minhat and juga Cristina Suzanne.


.Official Trailer.

Bila tengok trailer ini, aku rasa cerita ini lain..bukan macam tipikal movie yang selalu kita tengok. so far, Trailer filem ini baru sahaja di upload oleh Grand Brilliance pada 22 April yang lepas dan pada hari ini official trailer KIL sudah ditonton lebih dari 8000 kali.


Hopefully ianya akan success dan yang pasti aku akan menonton filem ini. Jom like page KIL di facebook ramai ramai and bagi support untuk filem ini. Korang boleh Klik SINI untuk ke page mereka.

33 ulasan:

  1. tgk cm ohsem..nk try tgk la..:D

    BalasPadam
  2. assalamualaikum ... saya cuba elak tgk movie melayu kat pawagam sbb 2/3 bln lepas tyg , akan kuar kat astro . mcm bazir tiket jer klu pi tgk kat wayang ... heheheee

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehe..mmg betul..tp sy kalau teringin nk tgk sgt..xtunggu dah..haha

      Padam
  3. Redza minhat hensem tp x minat.. hohoho

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha..tp citer nih mcm best kot..abaikan die..lol

      Padam
  4. Best ye..hehe..sekarang dah kurang layan filem2 ni..

    BalasPadam
    Balasan
    1. nak kate betul2 best tuh tak tahu..tp tgk trailer sgt kool..nk tgk nnti..hehe

      Padam
  5. oh citer malay eh.. smart dia pya poster

    BalasPadam
    Balasan
    1. yup.citer melayu.semard kan..len la dr poster2 kebykan citer..ini simple jer..tp cun.

      Padam
  6. ada kelainan? kena tengok official trailer dia ni

    BalasPadam
  7. dah tengok trailer.. memang ada kelainan. bunuh diri?

    BalasPadam
  8. trailer dia menarik.kalau ada masa free blh jea pi tgk.mcm menarik jea 2 gabungan pelakon ni.

    BalasPadam
  9. aik, xtau plak ada fiem ni.. ketinggalan betul hana ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. xpe2..skg dah tahu..boleh ler usha2..hehe

      Padam
  10. sya tgk trailer dia pun dah macam best..ermm tak de teman r nk g tengok cte ni,jom kte pergi tgk cte ni..ahha dah lama rasanya tak jejak kaki kt panggung wayang ni..:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. sy pon dh lme x jejakkan kaki ke panggung nih..moh kite..

      Padam
  11. assalamualaikum luqman...mcm best jer ni pelakon pun best gak...;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. waalaikumsalam! nampak mcm best kan..

      Padam
  12. tak sabar nk tgk.. suka jugak iklan raya diorang. nice :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. kan..tapi luqman x tau pulak dorang de buat iklan raye...huhu

      Padam
  13. Balasan
    1. mcm best kan..kalau nk tau best betul2 ke tak..kene ler pergi tgk nanti.

      Padam
  14. Wah menarik. nampak macam best ...

    BalasPadam