Sabtu, 13 April 2013

Safely Arrived : Hadiah dari MNTLB Giveaway

By luqman zakaria  |  11:26 32 comments

Previously Bicara Mak Dara ada menganjurkan satu GA yang giler gempak habis. Ramai juga yang sponsor GA tuh, hadiah pon banyak. so, tak salah kalau mencuba and lucky me, menang salah satu hadiah dari Sponsor.


Thanks Keymee for the Hadiah.

Gigih Blurkan alamat bagai.puih!..Yang penting hadiah nih sampai dengan selamatnya dekat rumah ini. Aku risau jugak sebab normally aku bagi alamat opis kalau berkaitan dengan surat surat bagai nih. Actually dah lama sampai..bukak pintu bilik je terpampang benda alah nih kat pintu rumah.


Suka makan kek tapi kalau nak buat sendiri memang fail la kan. Adanya buku resepi memang membantu tapi tak boleh nak guna sebab peralatan lain aku tade..lagi pon aku expert masak meggi jer.acano tuh? Its ok..boleh aku bagi kakak aku ke kan..so, kalau aku nak makan kek nih aku suruh dia buatkan.muahahaha.


Author: luqman zakaria

Hello, My name is luqman zakaria and i am the author/writer of this blog. If you have any enquiries, feel free to contact me via email que_man91@yahoo.com or you can reach me thru facebook and instagram. Thank you and have a pleasant day.

32 ulasan:

  1. wah best nya dapat buku masakan , lepas ni leh cuba resipi kat dalam tu lah kan.. congrats

    BalasPadam
  2. bestnya dapat buku masak kek

    BalasPadam
  3. woahh hadiah buku recipe kek~ hehe pasni ce try buat kek sebijikk~ :P

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha..nnti kalau buat kene bg mime rase..sedap ke tak..hehe

      Padam
  4. tahniah
    memang rezeki kannn
    dpt buku kek pulak tu
    nanti share la resepinya..hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. share tuh boleh..tp kene buat dulu..hehehe

      Padam
  5. wau,, nice ,, terlapar pulak ika tgk,, bolehlah abang luqman share tntg resipi dalam 2,,

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha..boleh jer.tp kene lah try bake dulu..share saje xleh jgk!hehe

      Padam
    2. btul tu,,
      pandai bake ke??
      jarang tengok lelaki pndai buat kek ni,,:D

      Padam
    3. itu lg satu masalah...tak retiii! lol

      Padam
  6. tengok gambar pown dah gulp...gulp...nampak sedap!

    BalasPadam
  7. try la bake. kot2 first attempt menjadi, boleh la bake lagi =)

    BalasPadam
    Balasan
    1. teringin jgk nk buat tp xtau ler bile..hehe

      Padam
  8. try la masak kek...nanty share engan aku..hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. kau tunggulah..entah bilalah aku nk masak..! haha

      Padam
  9. mabeles..:) bestnya dpt buku resepi kek..:) cake lover here..:) hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe...aku pn cake lover tp..xreti nk buat..kalau reti hari2 aku buat.haha

      Padam
  10. wah! tahniah! boleh buatkan FD kek atau muffin nanti :p

    BalasPadam
    Balasan
    1. tq FD! untungler kalau luqman buat..haha

      Padam
  11. best la dapat buku resepi...cik siti suka tgk gmbr2 mknan ja..nak masak tu, sorry to say la...agak tk brp minat..suka masak makanan kegemaran cik siti ja...hehhe

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe..sy mmg suke kek..kihkih.jadi bestlah dpt buku resepi nih..hehe.

      Padam
  12. Wah...dapat buku resipi ye..terbaiklah..tahniah ye..Nanti boleh buat kek, pos dekat sini sikit..hehe.

    BalasPadam
  13. tq aini..nanti kalau buat mesti post punyer!

    BalasPadam

E-mail Newsletter

Sign up now to receive breaking news and to hear what's new with us.

Recent Articles

© 2014 LUQMAN ZAKARIA. WP themonic converted by Bloggertheme9. Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
TOP