Isnin, 1 April 2013

My Sister's Big Day

Seminggu menghilang.. makin berkurang orang singgah blog nih..sedih..sedih..Padan muka..sape suruh tinggalkan blog lama lama kan..tapi aku nak ucapkan terima kasih banyak banyak pada yang still lagi singgah blog arepnakbebel nih and to my new followers.. lab you lah..

So now..aku nak update korang semua pasal kakak aku punyer wedding day..alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar. On that day, keja aku Snap Snap Snap sajor. Jom layan gambar gambar semua. 




On her Wedding day, akak aku memakai baju kaler putih + Krim untuk akad nikah..dan 2 persalinan lain yang berwarna Purple dan Hitam + Merah untuk persandingan.





Tahniah for both of them..aku harap mereka akan sentiasa bahagia dan cepat cepat dapat baby..hehe..ade banyak lagi gambar gambar yang aku nak share tapi rasa macam dah panjang sangat entry..untuk entry entry aku update lagi okeh. heppi blogging semua.

50 ulasan:

  1. tahniah buat kakak..comel =)

    BalasPadam
  2. congrtz for her..makeup pon cantik :D

    BalasPadam
  3. salam arep yang membebel^^

    tahniah untuk kakak arep ye^^

    BalasPadam
  4. wah tahniah dpt abg ipar.cantiklah tema hitam ungu + merah...arep dh mcm photographer pro je blh buat bizniz ni utk mcm2 event :)

    BalasPadam
  5. Cantik baju ungu dan baju nikah kakak awak :D

    BalasPadam
  6. tak lamo lagi jadi pokcik doh la dioooo,hik

    BalasPadam
  7. wooo...

    manisnya seri pengantin...

    tahniah...

    BalasPadam
  8. thniah dpt abg ipar .. hehehehe
    thniah to your sister .. wrna bju2 dy sgt cntik .. so she really looks so gojes on her big day :)

    BalasPadam
  9. Tahniah buat kedua mereka...
    Semoga cepat dapat baby..
    Cantik pic...
    Suka!!!!

    BalasPadam
  10. unik plak hana tengok baju pengantin

    BalasPadam
  11. tahiah bt akak and fmly bro..tp knpe bru skng post..hehe sje tye

    BalasPadam
    Balasan
    1. tq bro..lambt update sbb time kt kg tade tenet!

      Padam
  12. bila pulak lah agaknya giliran bro pulak ye?hehehe

    BalasPadam
  13. cantik nya kakak kamu :) anyway congrats!

    BalasPadam
  14. comelnya kakak dia.. :)
    tahniah & selamat pengantin baru.. moga kekal bahagia buat selamanya..hingga ke hujung nyawa..

    *ehh, gambar semuaaaanya cantik2..suke tengok.. ^_*

    BalasPadam
  15. serius bro! cantek2 gambaq ko amik ni...mmg berbakat...n tahniah kat kakak awak...so rep...ko bla lak? hihihi~

    BalasPadam
  16. lukman, kakak ko kawen dgn atiqi razman ka? hahaha.. kciknya dunia, kimsalam atiqi, ckp kt die member dia yg blaja kat upsi kirim salam..

    BalasPadam
    Balasan
    1. yup..orite..nnti aku roger die!hehe

      Padam
  17. cantik ! tahniah buat mereka berdua. selamat pengantin baru :)

    BalasPadam
  18. mood weeding ^^, bila time owner plak... Haha...

    BalasPadam
  19. Gambar semua cantik2 la...pandai amik ^^♥

    BalasPadam
  20. wah! rare la bju pengntin..hitam+merah..cun gak eh..^^

    BalasPadam