Isnin, 15 April 2013

Lelaki By Yuna

Auwww..lelaki..lelaki..tak guna! tak guna! tak guna..katanya..*tapi tak semua lelaki tak guna Hokeh. Apa pon lagu ni boleh tahan juga.lab youlah Yuna.aku rasa lepas nih mesti banyak parody.mesti ada yang nak balas balik lagu nih.hehe.Jom dengar.


Lelaki By Yuna

Kau fikir kau siapa
cinta ini kau buang saja
ku tak perlukan memori
dan kau tak perlu kembali

kau fikir ku apa
siang malam engkau yang punya
kau datang dan kau pergi
kau buat aku begini
oh lelaki tak guna
ku berikan semua

************** dirimu
kekasihmu sahabatku
rupanya selama ini
dia menaruh hati

kadang kala aku terfikir
kau berikanya janji yang sama
engkau katakan padaku oh
sepuluh tahun yang lalu
oh lelaki tak guna
ku berikan semua

ini rupanya kau balas kembali
semuanya yang ku beri
tak pernah mencukupi
kau bukan lagi yang aku kenali
perempuan sepertiku tak ingin bersamamu
dahulu kau bukan begini
kau hancurkan hati
ku yakin dahulu kau bukan
lelaki tak guna
ku berikan semua

Credit sepenuhnya Lirik lagu Lelaki nih kepada blog LanaBusyBee. untuk part yang ******** tuh...tak sure apa liriknya.aku dengar balik pon still cannot catch up.sedih betul..sape tau komen komen la kat bawah nih ok. oh yer, pada yang pandai nyanyi tuh..balaslah lagu nih..tukar tajuk sikit.. "Wanita" ke..kihkihkih..*joking. Happy Singing Guys.

17 ulasan:

  1. wahhhh...lagu baru yuna ekkk??dah jumpa dah sorg eminat yuna kat sini..haaahaa...
    btw,stylo lah gambar yuna kat last sekali tuh :D

    BalasPadam
  2. aduh aduh aduh...
    akak tak berapa nak minat yuna..
    tapi ada la dua tiga lagu dia yang akak suka..

    dia ada lagu baru ni pun akak tak tau..
    kalau tak menyinggah kat sini...
    hehe..

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe..ade byk jugak lagu yuna yg best!

      Padam
  3. best tp mybe ada sejarah dgn yuna.. example break dgn qi :) apa pun layan

    BalasPadam
    Balasan
    1. entahlah..no komen..tp lagu nih best!hehe

      Padam
  4. yang part ******** adalah "banggakah" rasanya hehe :)

    BalasPadam
  5. Minat yuna ye? hoho..kureng sikit..

    p.s: header baru ye? ^___^

    BalasPadam
    Balasan
    1. minat jugaklah..hehe..yup header bru..dah wape kali tukar dah..hehe

      Padam
  6. lagu baru ye........ not bad la.......tapi remy kurang gemar sikit yuna... tapi kekadang layan jugakl.... mcm shine your way.... best!

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe..sy suke lgu nih..kebanyakan lagu yuna sy suke..

      Padam
  7. hi hi thanks backlink blog lana ^^..betul2, yg tak jumpa tu "banggakah" :)

    BalasPadam
  8. Mane part yg French tu...??? Huhuhu...

    BalasPadam