Isnin, 8 April 2013

Just Randoms

Heart Attack
Serious wa cakap lu..hati wa jatuh kat lagu Heart Attack nih. Tiap tiap hari asyik dok dengar lagu nih jer. Demi Lovato memang terbaik ah. Dulu minat Lagu Give Your Heart A Break.. Sekarang pon minat lagi tapi si Demi nih asyik nyanyi lagu pasal "HEART" jer..tak bosan ke..




Spaghetti Meatballs
Mengidam sungguh  kat Meatballs. Bukan Meatballs IKEA hokeh. Ter"sentap" jugak dalam hati nak pekena Meatballs IKEA tapi nan hado sebab IKEA jauh sangat *kenapalah kau tak buka IKEA tepi rumah aku nih hah. barulah senang makan.


This one is much much more worth it then the Meatballs yang jual dekat foodcourt  depan rumah nih..RM7 untuk lima ketul Meatballs and YES! ianya hanya meatballs sahaja.whaddaheyy.. 

24 ulasan:

  1. nasib baek IKEA sebelah rumah gua aja!
    yes!!!!!!!!

    BalasPadam
  2. kurang dgr lagu english..tp kadang best jugak kan =) makanan tuh, rasa lapar lak..hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. yup mmg best..lapar kene makan la..hehe

      Padam
  3. meatball ikea sedaknyooooooooooooooooooooooooooooo :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. ramai ore kato sedak..tp sayo nih x ajim lagi teranyo.

      Padam
  4. minat demi jugak..memang best lagu2 dia. pndai jugak berlakon

    BalasPadam
  5. Biasa makan sphagetti meatball pizza hut jer..huhu..best ke lagu..nk dgr nnti ^^

    BalasPadam
    Balasan
    1. lgu nih best ler jgk..telinga sy boleh accept.

      Padam
  6. tiba2 pulak den rindu dengan meatball ikea...huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. untungler rindu.sy xleh nk rindu meatballs ikea sbb x pernh mkn..huhu

      Padam
  7. deemi levato dan meeat balls. heheeeh

    BalasPadam
  8. Dekat bebeno la KL sentral tu... =D

    BalasPadam
  9. Erghh entry ni gua nmpk mknn je.haha.lapa~

    BalasPadam
  10. dah lama tak makan spaghetti T__T meh belanja FD sikit :p

    BalasPadam
  11. hoishh..sedapnya tgk meatball tuh!!hehe:P

    BalasPadam
  12. Selalu orang duk sebut meatball tu. Sedap sangat ke ye?

    BalasPadam
    Balasan
    1. IKEA punyer ke? sy pon xtau sbb xpernah mkan..hehe

      Padam