Jumaat, 12 April 2013

Editing is Awesome

By luqman zakaria  |  11:56 29 comments

Editing is actually salah satu dari hobi aku. walaupon dalam lappy nih tade software editing yang canggih canggih macam photoshop. Yes! memang tade. kalau ade pon aku memang tak tahu nak guna. yang ada nih pon photoscape. Editing Software yang basic giler. Just for fun only lah. Kalau Photoshop nih macam macam kita boleh buat.


Before


After

Ok.Previous punyer entry aku ade update pasal wedding kakak aku. and ramai yang komen cakap gambar kasut nih cantek.thank you guys. sebenarnye gambar asal tadelah cantek pon. Kusam jer aku tengok.so editkan sikit.terangkan..then taraa..guna photoscape jer..huhu.



Before


After

Semalam tengah bosan.aku edit edit gambar sendiri..gituh. Pastuh buat header..Semua header header yang aku buat sebelum nih guna photoscape jer..aku teringin jugak nak guna photoshop tapi tak reti..nak belajar.laptop pulak mengong..tiap kali nak install sure ade masalah punyer.so sampai sekarang tak install install lagi.

Author: luqman zakaria

Hello, My name is luqman zakaria and i am the author/writer of this blog. If you have any enquiries, feel free to contact me via email que_man91@yahoo.com or you can reach me thru facebook and instagram. Thank you and have a pleasant day.

29 ulasan:

  1. srius sangat cantik gambar kasut tuu~! >.<

    sy pun suka edit-edit.. hee hobi~! x paa., awal-awal belajar guna software basic dulu., nanti perlahan-lahan dapat kuasai software basic mesti x da masalah pakai photoshop or etc. hehe

    sy pun belajar dari basic., tapi sekarang da pandai godek photoshop. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. sy ade singgah tgk kt blog awk..awesomelah..rase semangat nk gune photoshop..hehe

      Padam
  2. terbaik bro.. aku ni tak reti langsung nak mengedit

    BalasPadam
  3. haah lahh cantik...beza sgt dengan sebelum edit..

    BalasPadam
  4. awesome......nmpak sangat berbeda....
    thanks singgah komen kat my blog....

    BalasPadam
  5. Seriously nice sangat.....
    Okaylah tu pandai jugak editing.....
    AJ pun pakai photoscape je...

    BalasPadam
  6. untung laaa orang pandai edit gambo ni.. hehehehehe

    BalasPadam
  7. rajin mengedit..hehe cantik! guna photoscape lagi mudah dr photoshop kan?huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. kalau bosan..mengedit lah keja sy Mime!

      Padam
  8. gambar lawa.. =) za pula photoscape kurang skit, kalu photshop mmg boleh lah =)

    BalasPadam
    Balasan
    1. photoshop mmg awesome tp x reti loh nk gune!

      Padam
  9. gambar lawa, =) kalau za pula photoscape kurang skit, kalu photoshop mmg boleh la.. =)

    BalasPadam
  10. aku tak pandai nak edit gmbar ni.
    kalo edit pun, guna software yg online tu..huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. aku pon pernah gk gune on9 punyer software..cantek jgk!hehe

      Padam
  11. wah serius guna photoscape je.....wah kalau dh tgn tu kreatif guna software apa pun menjadi....nice header ^^

    BalasPadam
  12. hoho..rajin mengedit rupanya..

    BalasPadam
  13. Okay apa..walaupun tak guna ps tapi hasilnya tetap awesome.

    BalasPadam

E-mail Newsletter

Sign up now to receive breaking news and to hear what's new with us.

Recent Articles

© 2014 LUQMAN ZAKARIA. WP themonic converted by Bloggertheme9. Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
TOP