Jumaat, 5 April 2013

Confessions of a Cameraholic

By luqman zakaria  |  09:18 38 comments

International betul tajuk entry aku kali ini. poyo sungguh. Cameraholic. well that's me yeehhaa.. Kamera memang satu gadget yang penting untuk aku.walaupon sekarang nih aku belum mampu nak own a kamera yang ribu riban tuh, aku still boleh guna kamera phone yang aku pakai nih.worth it jugaklah. 


Tapi untuk gambar gambar yang aku share dengan korang untuk entry kali ini memang hasil dari kamera DSLR. Gambar kasut nih aku amek time kakak aku punyer wedding..well most of the pictures yang aku nak share arini nih di captured pada hari perkahwinan kakak aku..hehe. masih dalam mood orang kahwin..bersabarlah yer.


Well..gambar gambar kat atas nih memang blur sikit..yelah.bukannya profesional kan..Photographer  syok sendiri sajor.huhu..semua gambar aku edit guna photoscape..tak reti nak guna software canggih manggih..


And this is my tomey tomey anak buah, Ummu Syaurah. memang tak boleh berpisah dengan botol susu die tuh.fuh!..Rindu jugak kat budak nih tapi sekarang still kat kampung.. my mom yang jaga..


Ini pulak Door gift yang kitorang bagi kat orang yang datang ke wedding kakak aku..ade lagi yang lain tapi amek yang wajib bagi jer..haha..sebab dalam setiap paper bag wajib ade benda nih..bagi biskut dalam tupperware..nanti dah abes makan..tupperware boleh guna..tadelah membazirkan.. *sambil pomot AppleLady..hehe.tamat.

Author: luqman zakaria

Hello, My name is luqman zakaria and i am the author/writer of this blog. If you have any enquiries, feel free to contact me via email que_man91@yahoo.com or you can reach me thru facebook and instagram. Thank you and have a pleasant day.

38 ulasan:

  1. lawanya pic hantaran tu..ada gaya jurukamera professional dah tu..

    ummu syaurah ni comellah dia... gambar kedua tu buat nampak besar botol susu tu..

    BalasPadam
  2. Cantiklah gambar dia....
    AJ suka tengok gambar kasut tu..... =D

    BalasPadam
  3. cantik gamabr2 2... teruskan usaha mana taw pasni jadi photographer terkenal mana taw kan... hehehehehe :)

    BalasPadam
  4. huish, biskut2 tu saya suka. simple yet entah deliciousss :3

    BalasPadam
  5. betul tu.. dulu adik kawen letak jajan dalm apple lady.. cntik semua gambar

    BalasPadam
  6. senang kan bg doorgift mcm tu. banyak kegunaan

    BalasPadam
    Balasan
    1. yup...nnti org x buang benda tuh ..org akan guna..x membazir!

      Padam
  7. slm pagi sabtu luqman ^^

    owh sukalah door gift mcm tu biskut tu semua blh makan (rindunya nk makan biskut yg plg atas tu,dulu kalau mkn mesti tggl biskut je atasnya hlg he3).tupperware blh guna pakai kt umah.ok2 kak lea seorg ppuan sdh tentu akan cakap "wah sukalah kasut tu cantikkkkk"...

    BalasPadam
  8. Nice pic. walaupon just guna photoscape. #Pro ni... Alo lo lo... omei nya budak tu... tu ke anak kak tu?? Hihi... girls? *merisik utk ank buah* Hahaha. last pic, btoi xyah mmbzir~

    BalasPadam
    Balasan
    1. tq yer..kakak tuh bru je kawin..baby tuh anak abg sy.

      Padam
  9. comel baby tu!!! nak cubit2 pipi dia..hehe

    BalasPadam
  10. cantiknya gambar. ^_^ suke2..

    BalasPadam
  11. salam..singgah sini :)
    cantik2 gambar awk..

    BalasPadam
  12. Pandai amik angle gambar..boleh jadi photographer pasni..mane tau kan ^^

    BalasPadam
  13. cantik semua gambar tu. baby tu omeyy :D

    BalasPadam
  14. pandai tangkap gambar..pic kasut tuh nmpk cantik..suke3..heeee~

    BalasPadam
  15. Cantiklah..pandai ambil gambar ye. Okaylah ni..kalau biasa ambil..boleh buat perniagaan ni.

    BalasPadam

E-mail Newsletter

Sign up now to receive breaking news and to hear what's new with us.

Recent Articles

© 2014 LUQMAN ZAKARIA. WP themonic converted by Bloggertheme9. Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
TOP