Sabtu, 13 April 2013

Ber - Burger di Kebab Turki Baba Rafi

Salam semua.Cuba teka sikit aku tengah buat apa? Oklah.biar aku tanya and jawab sendiri.actually aku tengah dengar lagu PSY yang paling latest.tajuk GENTLEMEN.katenya.kalau dengar syoklah jugak tapi bila tengok Music Video.aku rasa nak ketuk ketuk kepala PSY.tak senonoh betul.tapi aku still jugak dengar *without watching the music video ok.


*still dengar..errrr

Beberapa minggu yang lepas aku ke Mydin teman kakak aku dengan husband dia beli barang barang rumah. Bila dah lama sangat pusing pusing.perut aku mulalah bergangnam..so, aku pon cariklah kedai yang ada jual makanan yang senang nak dibeli and senang nak dimakan.ingatkan nak cari nugget or keropok camtuh.tapi after renovate arituh.semua kedai camgituh dah tade.


Sempat jugak aku snap gambar bangunan mydin pada posisi yang aku nak.semuanya gara gara jammed!..oh yer.disebabkan kedai yang aku carik tuh tade. aku pon mundar mandir dan jumpalah kedai Kebab Turki. sampai ke Turki aku berjalan carik makanan,gigih betul.


Burger.Double uolls.kite takleh makan daging single.aumm.


Jom kita layan menu menu yang ada kat Kebab Turki Baba Rafi nih.kalau tak silap aku..kat plaza Low Yat pon ada tapi dunno which level.kihkih..Bagi aku rasa die biasa saje.*aku cakap burger ok..menu lain aku tak pasti sebab nama kedai pon KEBAB kan..sure makanan utama yang dijual tuh sedap.I think so.....

36 ulasan:

  1. PEHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH,LALU PERUTKU JUGA BER-GANGNAMMMM

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehe..kene g make mek weyhh kalu bergangnam jugok gk..

      Padam
  2. singgah sini. baru dengar lagu gentleman hari ni :)
    but for me that song not sound convincing enough.

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha..luqman pon bukan fanatik sgt..sekadar dgr je la..lol

      Padam
  3. ii layan dancing2 jgk ye...tp bak makan tu same la kite pon x bleh makan yg single mingle,,nk double trouble je..kikiki

    BalasPadam
    Balasan
    1. kan kan! baru puas mkn yg double nih..hehe

      Padam
  4. sampai ke Turki tu cari makan. haha.
    FD tak minat psy, tak tau kenapa :/

    BalasPadam
    Balasan
    1. bgus jgk FD tak minat..xbgus pon.haha

      Padam
  5. Balasan
    1. boleh je mintak..tp x nk bg.lalalala~

      Padam
  6. Heeeee.. nampak sedap!
    kena try nie!
    thanks share!! XD

    BalasPadam
  7. Perghh da la tgh lapo ni.hahha

    BalasPadam
    Balasan
    1. kalau ngah lapo kene g makan ler..hehe

      Padam
  8. wahh . cantik nye Mydin tempat uolllsss . tempat iolllsss pn xsecantik nie :)

    BalasPadam
  9. amboi jauhnya cari makan.. naik kete je boleh sampai turki ye..hehehe

    BalasPadam
  10. hana suka ber-buger ni. hehe
    agak2 boleh lawan lagu gangnam stail x

    BalasPadam
    Balasan
    1. sure boleh punyer hana..sebab gangnam x leh kenyang..haha

      Padam
  11. Tiba tiba perut ku minta di isi. :-)

    BalasPadam
  12. cisss....akak membaca sambil tunggu lunch time woooo...
    meleleh airliuq wa.......hahahahah...

    jarang pi mydin..
    tapi mana tahu satu hari tersinggah tempat yg jauh tu..
    boleh la try ye dak...

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahaa..nnti kalau singgah tmpt ade jual nih..akak cubelah try!

      Padam
  13. Sedap ke tu? Mcam kurang membangkitkan selera pulak. Hehe

    BalasPadam
  14. Alamak...tertiba lapor balik. T____T

    BalasPadam
  15. Blh lwan burger abg burn x...hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. alamak..xtau ler tuh..burger abg burn lum torai lagi..

      Padam
  16. pergh!!! ada mcm2 burger sekarang nie......

    BalasPadam