Isnin, 11 Mac 2013

Terapi Minda dan Kaki di Berjaya Times Square.

Janji ditepati. Perancangan yang dirancang berjalan dengan lancar tanpa drama. Kitorang ke Berjaya Times Square untuk melakukan terapi minda dan kaki. Sebelum melakukan aktiviti tersebut, persiapan yang sempurna harus dilakukan untuk menghindari perkara yang tidak diingini berlaku. jadi, kami ke food court untuk menambah tenaga.


Hotplate Chicken Mushroom Mee. 


makane jepong ko koreah? dop tahu eh kito.mugo dop rajim make tu gok.


ini tom tomyam. giler sedap nih..serious nih..serious.sehingga menjilat sudu.

penambahan tenaga.DONE. sekarang ke panggung wayang untuk melakukan terapi minda. Kitorang tengok citer Oz the great and powerful. citer nih langsung tak mengecewakan. i loike.


Seronok tengok citer nih. terbaik untuk terapi minda.hehe. kalau nak tengok make sure yang 3D ok.baru ler mantap sikit. setelah semuanya selesai kitorang pon mulakan terapi yang kedua iaitu terapi kaki . Nak ke spa tak mampu, jadi kitorang tawaf satu building sambil cuci cuci mata.gituh.


geng geng terapi minda dan kaki.

Hilang stress aku lepak dengan dorang. sebenarnya ade lagi dua orang tapi dorang tak dapat nak ikut pulak.takpelah. lain kali boleh hang out lagi. insyaallah. Aktiviti terapi kaki nih memang memenatkan dan menyebabkan energy level kitorang berkurang. jadi, sebelum balik. kitorang ke food court lagi untuk penambahan tenaga.hehe.Tamat.

44 ulasan:

  1. Oo pegi makan untuk penambahan tenaga eh..huhu

    BalasPadam
  2. syoknya buat terapi macam ni....

    BalasPadam
  3. terapi yg bagus. cehhh.. haha :D

    BalasPadam
  4. wahhh bestnya dpt Terapi Minda dan Kaki di Berjaya Times Square :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. mmg best MD. terapi pulak dengn kwn..lg best.

      Padam
  5. sedap pulak aku tengok hotplate pepagi nihh..huhu

    BalasPadam
  6. tetiba lapar tengok gamba2 makanan tu hahaha lama tak pegi jejalan kat Berjaya Times Square. jejalan sini,jemput singgah comment entry nisa :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. nnti senang2..boleh ler pergi..hehe..tq nisa singgah..nnti luqman ke sana.

      Padam
  7. Amboih repeat 2 kalai gi food court tu...
    Heheheheh....

    BalasPadam
  8. amboi.... terliur pulak deno tengok mknn2 tuh^^

    BalasPadam
    Balasan
    1. kalau terliur kenelah g mkn deno..hehe

      Padam
  9. dah lama den tak terjah bejaya times square...huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. dh lame??nnti free2 pergilh jejalan sane.

      Padam
  10. jepun kot sbb sudu korea bulat2 pjg. he3..

    BalasPadam
  11. Hotplate! dah lama tak makan mee tu. hehe :D
    eh best tak movie Oz tu? macam best je

    BalasPadam
    Balasan
    1. sedap dianaa..hehe..Oz tuh memang best.nnti pergi lah tgk..

      Padam
  12. Terliur tgk mknn. Terapi stress =)

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe..sedap..terapi stress paling berkesan..kihkih.

      Padam
  13. Macam-macam terapi boleh dibuat dekat Berjaya Times Square tu ye. Terapi mata tak buat? Hehe

    BalasPadam
  14. Nampak sangat lazat !
    Terliur dah :D

    BalasPadam
  15. blogwalking.done following you.do follow me back. :)
    http://drawcolorcreate.blogspot.com/

    BalasPadam
    Balasan
    1. tq follow sy..dh follow kamu baalik..

      Padam
  16. lapaooo

    done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

    klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    BalasPadam
  17. makane jepon tu sero. kawe ajim make doh. hehehe.. :)

    BalasPadam
  18. masuk-masuk blog ni tetiba nampak makanan..dah malam dah ni..nak cari makanan dekat mana tak tahu..hehe..memang terapi tu. Kaki tu yang tak tahan..hehe.

    BalasPadam
    Balasan
    1. masuk sini mmg byk gmbr makanan sbb owner die suke makan..hehe

      Padam
  19. tolong masak untuk hana boleh..

    BalasPadam