Sabtu, 9 Mac 2013

Tanpamu ku kaku.

By luqman zakaria  |  23:53 31 comments

"Aku perlukan kau disisiku kerana setiap langkahku sentiasa diiringi olehmu selalu. Tanpamu ku merasakan kehilangan yang menusuk kolbu. oh! Tanpamu ku kaku."

romantik tak aku..mengarang kata kata yang bisa melembutkan hati yang sekeras batu.gituh.kann.koser iolls nak jiwang jiwang nih. kata kata yang dikarang tuh serious tade kena mengena dengan kisah cinta iolls dengan neelofa yer..hubungan kitorang masih lagi stabil. *melodi sgt.


kamera hape kau guna nih rep? kualiti pasarmalam tauh.

Tanpamu ku kaku, sebenarnya ditujukan pada kasut dan juga selipar. Tanpa dua benda nih tak kuar rumah ler jawabnya..takkan nak guna tempurung kelapa sebagai alas kaki kan. Berbalik kepada gambar. gedabak sungguh saiz selipar aku..Dulu kaki kecik jer...kasut cinderella muat muat jer pakai tapi sekarang..nan hado.. bile tade saiz besar..nexttt ..cari kedai lain..


Dan ini adalah kasut paling latest aku beli.hopefully boleh tahan lama..Kasut yang aku beli sebelum dah rosak.kaw kaw punyer rosak. entah kenapa cepat sangat rosak..nak cakap lasak, ofis aku bukannya dok kat atas broga hill sampai nak kene panjat gunung bagai..pergi keja pon naik monorail.perjalanan pon tak jauh tapi rosak jugak..sodih. -TamaT



Author: luqman zakaria

Hello, My name is luqman zakaria and i am the author/writer of this blog. If you have any enquiries, feel free to contact me via email que_man91@yahoo.com or you can reach me thru facebook and instagram. Thank you and have a pleasant day.

31 ulasan:

  1. Kalau rosak lagi sekali beli stiletto je. Heheh :p

    BalasPadam
    Balasan
    1. amboi..xmampu nk pkai kat public..hehe

      Padam
  2. bkn kate tempurung...terompah pon jadi..ahahah

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha..xpelah..bek kaki ayam jer..Lol

      Padam
  3. kasut orang bekerjaya kan. haha :P

    BalasPadam
  4. terkaku eden baca nie entry. since when tah neeklopa dengn u nie?! i ingat emma maembong. eh? HAHA!

    BalasPadam
  5. semuanya untukmu..hahha..tanpamu diriku kaku..T_T

    BalasPadam
  6. Oh, sungguh romantik, bercinta dengan kasut! Hahaha. XD

    BalasPadam
    Balasan
    1. hoho.kasut sentiasa dikaki bukan dihati,hhaha,

      Padam
  7. ni pakai size berapa ni? huhu

    ~ intro verangan dengan neelofa tu..kihkihkih

    BalasPadam
    Balasan
    1. saiz?? hemm.. *maalulah nk ckp..

      - sekali sekala kn verangan,,ape salahnye,,

      Padam
  8. Biar mahal asalkan tahan lama..

    BalasPadam
  9. sama juga deno.... tanpanya kakulah diriku... eceh!hah ~ btw, fipper tu deno ada kaler merah^^

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe..kan..fipper merah! cantek jgk tuh

      Padam
  10. romantikkk nyerr., cinta sang kasut., haha,. ^^

    BalasPadam
  11. Adoi ingat kan apo la, xpo pergi la tempah kasut terompah! Confirm tahan lama, kui kui kui

    BalasPadam
    Balasan
    1. tahan lame tp bunyik nnti yg tak tahan tuh..lol

      Padam
  12. hehehe..kasut di kakiku bukan di hatiku..kihkih..cantik warna selipar tu.

    BalasPadam
  13. rasanya ada meaning je ayat tu... Hahaha.

    Anyway besarnya kasut :3 Hekhekkk... lalala~

    BalasPadam
  14. selipar kat atas tu kalo bawak ke masjid konpem hilang..huhu
    dah kena dah.

    BalasPadam
    Balasan
    1. tau xpe..luqman letak kat umh pon boleh ilang..

      Padam
  15. jaga kasut elok2 ye lepas ni :p
    *nak bercinta dengan Neelofa je ek*

    BalasPadam

E-mail Newsletter

Sign up now to receive breaking news and to hear what's new with us.

Recent Articles

© 2014 LUQMAN ZAKARIA. WP themonic converted by Bloggertheme9. Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
TOP