Ahad, 3 Mac 2013

Menu baru di Nandos? - "Butterfly Chicken Breast Meal"

Dada Ayam Rama Rama. eh. Comel pulak kalau pronounce dalam bahasa melayu. Tapi apa apa pun aku nak bagitau awal awal kat korang bahawasanya tiada rama rama yang dimasak bersama ayam itu ok.zz.


Siang tadi ke Time Square.memang aim Nandos tapi tak jumpa..aku ni kalau tengok directory memang failed. Dulu belajar geografi pon failed jugak..dapat "C" masa PMR..teruk kan.okbai. tapi aku tetap berusaha carik dan akhirnya aku jumpa jugak. *mencik shopping mall besaq! sweating iolls.


Sungguh nikmat pekena Butterfly Chicken Breast nih..Awal awal tuh nak makan peri peri chicken..sebab memang itulah menu aku kalau ke Nandos..time duk usha usha menu.ternampak Rama rama nih terus order..mana tau nanti makan terus cantek macam butterfly.eh!.


Apa fav flavour korang?Lemon & Herb? Mild? Hot? atau Extra Hot?.. kite tak hot so kite mintak Mild jer.ahaks. bukan hape..tak tahan aku nak makan flavour yang lain..sauce yang dok atas table pon aku bedal sos tomato. Then, 2 sides yang aku pilih adalah Chips dan Coleslaw..auww! coleslaw uolls. ngigau ke hape aku pilih veggie? malangnya aku tak ngigau.aku makan ok coleslaw tuh.


saja nak show off limited edition Key Chain Nandos kat kome kome semua. Camne aku boleh dapat?actually tadi aku beli Nando's Card. Bukan mahal pon 10 henget sajor. Why aku beli? well of course ade benefitnya.. Klik HERE, korang bacalah sendiri, if korang berminat untuk beli then go on sebab bagi aku langsung tak rugi apa..happy nando's semua.

47 ulasan:

  1. aku nandos ni x berapa layan plak..ntah xmasuk sngat dengan selera ni..hehe

    BalasPadam
  2. terkejut gak tetiba ada veggie di situ. haha

    makan ke tidak uolz?

    BalasPadam
  3. pelik2 plak nama makanan. yang pelik tu la yang nak cuba kan. hehe


    hana pernah makan 2 kali kat nandos ni. itupun makan ayam ja.. hehehe xtau nak makan apa. mungkin bukan selera hana kot.

    BalasPadam
    Balasan
    1. aah..tetibe bce ade butterfly..order ler..lol

      Padam
  4. Wahhhh.... Syoknya....
    Lama dah tak makan nando's...
    AJ selalu amik extra hot peri2..
    Terangkat kot..... =D

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe...luqman x pernh terai hot2 tuh..makan yg mild jer..

      Padam
  5. Tak pernah pergi nandos..hoho..kesian dok..hehe.

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehe...nanti boleh ler pergi terai..hehe.

      Padam
  6. setiap kali ke nando's mesti amek extra hot..itupon tak berapa hot lagi.lol!

    BalasPadam
    Balasan
    1. len kali mintak ler double extra hot..hehehe

      Padam
  7. Anis tak rasa lagi menu ni.. Eh, warna kad nandos kite sama.. Hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe...nanti nis pergi la try...boleh thn sedap jgk!

      Padam
  8. zaza belum pernah cuba lg makan nandos ni..hihi

    BalasPadam
  9. Begitu seksi sekali Dada Ayam Rama-rama tersebut... wah... kat Kuantan tak de Nando's!!!

    BalasPadam
  10. baru sekali je kot makan nandos. tak menepati citarasa..tu yg x makan dah lepas tuh. mungkin menu baru ni sedap x tahu la kan

    BalasPadam
    Balasan
    1. xsuke jgk ke..ramai pulak yang x ngam dengan nandos upernye.

      Padam
  11. wuahhhh! mahainye rep...RM19.90 tuk satu set tu hihiih...sekali skala bule jgk try ni hihihi~mnta skit bule?

    BalasPadam
    Balasan
    1. memang mahal..sekali sekala boleh ler p..kalau selalu ..tak la kot.

      Padam
  12. suka sangat buat orang jeles..ish3.. lapar nieh..dah la xpernah gi sana lagi

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehe.. MA jeles ke..jeles kene la pergi.. :)

      Padam
  13. ku tak minat sangat Nandos nih

    BalasPadam
  14. Ala! Kat trg takde nandos! Terliur sey..tolong beli pastu pos sini..kuikui

    BalasPadam
    Balasan
    1. ok aloh..bakpw takdok nyo..kene bukok so sano.

      Padam
  15. so nymmy... nak jugak..

    BalasPadam
  16. Fuh.. Dah lama tak pekena nandos ni.. Nak kena terjah balik ni.

    BalasPadam
  17. hahah..kat tempat aku takde nandos.
    yg ade mcd,pizza dan kfc je.

    BalasPadam
  18. serius sedap ker rama2 tu, aku plan ahad ni nak melahap kat nandos kalau sedap boleh aku cuba nanti.. ^_^

    BalasPadam
    Balasan
    1. bagi aku..memang sedaplaah..aku kaki makan ayam.

      Padam
  19. Nandos..memang antara favourite ni..harga pun boleh mencekik...

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe..mencekik jgk ler tp kadang2 takpe la pergi..kalau selalu..memang tak la..hehe

      Padam
  20. okay nanti ade masa boleh try.. mana thu boleh terbang mcm rama2 plak hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. itulah.pastuh balik senang..terbang jer..hehe

      Padam
  21. pe brg update entri psl mkn kt nandos kt blog, pe kte ko open table kt blogger blnje nandos ni..
    hihi

    BalasPadam