Sabtu, 16 Mac 2013

Matta Fair dan Ayam Sihat di Sunway Putra Mall

Matta Fair? Seriously crowded giler. nak jalan pon susah and of course kena mencelah here and there. Semua orang main langgar langgar gituh jer. tapi worth it to go because banyak package package yang menarik untuk korang survey. cakap jer nak pergi mana. semua hade.cume korang kena sabar yer sebab PWTC dah macam ikan sardin yang berenang di lautan biru.gituh.


Ticket Counter. Rm4 for Adult and free for 12yo and below *i think so.

Motif pergi Matta Fair?Jumpa member kat sini.kalau tade motif memang aku tak pergilah kan. tak sanggup jadi ikan sardin.hoho.Jumpa dorang pon tak lama. normal lah kalau buka booth kat Matta Fair nih memang busy giler. 


walaupon kejap. Sempat lagi snap snap gambar. aku kalau jumpe dorang nih memang tak boleh kejap. kena lama sikit baru syok.banyak benda nak citer. tapi takpelah. insyaallah nanti kite jumpa lagi.hoho.

Seterusnya nak share pasal Healthy chicken.hoho. for sure kalau cakap pasal healthy chicken nih. tak lain tak bukan mestilah Kenny Rogers Roasters. Less fat..Less Salt..Less Calories..Less This and Less That..ehh..over pulak. But anyhow aku rasa worth it makan kat situ sebab sekarang pon aku still full.


Quarter Meal with 3 Side Dishes.

Lepas makan terus balik rumah sebab tak larat giler. mata pon dah stim habis. Luckily rumah dekat jer dan aku berjaya sampai ke rumah sebelum hujan lebat.tapi basahlah sikit sikit. Besok nak duduk rumah jer. tak nak kuar. Kalau kuar pon time nak pergi lunch atau singgah Starbucks beli Toasted Sandwich.eh. *ini semua poyo. nak duk rumah lah kononnya. Tamat.

52 ulasan:

  1. aq paling x suka tpt yg penuh sesak org..blh pening!!arr dik krna bau badan org..hohoho...btw, kepak ayam x elok sngt..bleh bwk kencle..ko try google...hhehe...

    BalasPadam
    Balasan
    1. mmg ler..tp aku gagahu jgk sbb nk jumpe kwn..dh lme x jumpe..huuhu

      Padam
  2. saya x pergi pun, sebab dah confirm2 tau macam ikan sardin punya orang...hu hu hu...they need a bigger hall...

    eh awak, ni x paksa tapi hantar undangan jer tau...kalau sudi join ler...

    http://furrasbubblynotes.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha,,,thx inviting yer...tgklah cmne yer.

      Padam
  3. elehhhhh,nak duk umah la kononya kan,haha...amboi kemain toatsed sandwish di staqbak nohhh,hikkkk..buat lah :P

    BalasPadam
    Balasan
    1. mari sponsor roti denge sayur dan sebagainyo....

      Padam
    2. keno sponsor nah ko...hok aloh.. mek onie buat dulu la..pahtuh kito kiro la..lol

      Padam
  4. alaaaa...baru nak suh kirim salam kat izi...pergi balik!

    BalasPadam
    Balasan
    1. xmau p dah,,,xmau jadik sardin..haha.

      Padam
  5. morning!owh kwn br je ajak tp akk x mau sbb nnt jd sardin hehehehe...


    perghhh trs lapar tgk ayam tu ni yg trs teringat kenny rogers huwaaaa laparlah ^^

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe...kadang2 jd sardin ok gk kak..hehe

      Padam
  6. dtg sini terus lapor.. :P

    BalasPadam
  7. tak pernah makan kat Kenny rogers lagi sbb kawan kata mahal. tak mampu oi

    BalasPadam
    Balasan
    1. sekali sekala ape salahnye dianaa..kalau selalu luqman pon x mampu..huhu..

      Padam
  8. sihat lah sangat, kalau namanya ayam...haha

    BalasPadam
  9. xpenah terjah matta fair lg. hu3.. t'ingin gak nk jd 1 of the 'ikan sardin'. ;P

    BalasPadam
    Balasan
    1. nnti kalau ade matta fair lg akak boleh terjah sma...hehe

      Padam
  10. Balasan
    1. luqman g sbb jumpe kwn..kalau xde motif xpergi jgk.len la kalau nk cari pkej g melancong ,,huhu.

      Padam
  11. woah ruginya x singgah sana... ngeeeeeeee

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe :) nnti ade lg ..boleh la pergi MY~

      Padam
  12. saya pergi tadi...perh, packnya org...

    BalasPadam
    Balasan
    1. pergi last day lg ler pack..sabor je la kn..

      Padam
  13. yeah ..hidup untuk makan..hehe

    BalasPadam
  14. best lah pergi Matta Fair

    BalasPadam
    Balasan
    1. lau pergi je xbest hans..usha2 jer..xmmpu nk beli pakej ape2..sobs..sobs..

      Padam
  15. ohsem lah ayam kau tuu. Agak agak harga dia pun less jugak tak ? Hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. itulah pasal...harge xless pulak..

      Padam
  16. sesak sungguh..huhu..hehe..ayam sihat tu nampaknya sungguh menyelerakan.

    BalasPadam
  17. X berapa suka matta fair..Crowded sangat...hik3..

    BalasPadam
    Balasan
    1. mmg crowded bang..ponat nk mencelah..hehe

      Padam
  18. pergh.. sampai beratur tu bro.. hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. tau xpe...tp nasib baik yg jaga kaunter cekap..laju je..

      Padam
  19. Assalamualaikum. kunjungan balas daripada sheila. hehehe. kan? very the sardin penyek! hahaha.

    BalasPadam
    Balasan
    1. tq singgah yer...memang penyek abes..hehe

      Padam
  20. wow beratur panjang yer...den tak pernah lagi pergi matta fair tuh...

    BalasPadam
  21. Rasanya sekarng ni lagi suka nandos daripada kenny rogers ni..

    BalasPadam
    Balasan
    1. yup..aku pon..KR nih kureng sikit..

      Padam
  22. saya kalau tgk lautan manusia camtu, rasanya tak jejak dah..haha..pening, ngan macam2 perfume lagi..

    ehhhh ayaam tuuuu, sedapnyaa la hai!..terliur petang2 camni aih..

    BalasPadam
    Balasan
    1. tp kn luckily time nih.,.xde bau yg kurang menyenangkan..:)

      Padam
  23. remy tak pernah ke matta fair....... rimas kalau ramai sangat org......

    BalasPadam