Jumaat, 1 Mac 2013

It's Friday


Bunga Pakma yang dipetik dari amazon kat brazil pastuh diawetkan selama 3 bulan, then bila  dah kering, tempek kat kayu dengan gam UHU and taraaaa..jadilah key chain yang "soo sweeet"  seperti yang tertera pada gambarajah diatas.*terlalu obvious pembohongan yang dilontarkan tapi aku harap ada yang akan percaya.ahakz. Thank you daun keladi.


sekarang nih aku tengah tengok Wifeswap kat kauTiub (Youtube) sambil pekena Donut gebu yang officemate bagi kat office tadi.Sangat menggiurkan rasa donut gebu Big Apple setelah beberapa bulan tidak menjejakkan kaki ke sana..malam malam cemgini mana boleh makan banyak kan..dua ketul donut cukuplah kan. *ini semua poyo..


poyo sebab lepas balik kerja tadi aku terus pergi kedai and order mee KungFu ..Honestly aku tak pernah makan mee kungFu. tak tahu nak cakap samada sedap atau pon tidokk! hoho. well guys.those yang cuti besok selamat bercuti..pada yang bekerja macam aku..selamat menunaikan tanggungjawab. :P

33 ulasan:

  1. ok, tengok kotak big apple pun da terliur ni... :O

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe!!tgk kotak dah terliur..xleh jadi nih kak..kene serbu B.A ler kaalau mcm tuh..hehe

      Padam
  2. mak ai terus rasa lapor nengok gambor mee kungfu tu hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe...mee kungfu sodap jgk...first time makan.

      Padam
  3. Okey, rasa mcm dah TERtipu dengan keychain tu.. haha..

    BalasPadam
  4. sangat awesome gambar2 ni broo..mee kungfu..lame dah x makan..

    BalasPadam
    Balasan
    1. tq SP. nnti p la pekena semangkuk..hehe

      Padam
  5. sedap... buat aku lapar tengok sup kat mee kungfu tu :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha...sup jer kalau lapar..meenye x ke?

      Padam
  6. Donut big apple! Tak pernah rasa lagi -..-"

    BalasPadam
  7. Hehe..bukan pakma tu obviously nipunya..hehe. Selama bercuti.

    BalasPadam
  8. Lame nye tak makan donut big apple.. Huu.. Mee kungfu anis tak pernah rasa, kue teow kungfu pernah.. Sedap, anis suka ^_^

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe...lebih kurang kot Anis rase die ..jus tukar kue teow ngn mee jer..hehe

      Padam
  9. sedapnya makanan......
    bak sikit... lapar nih....

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe..boleh ..boleh..tp kene dtg kg bru ler.

      Padam
  10. alamak! t'pecaye sekejap kt p'bohongan yg obvious tuh. hu3..

    BalasPadam
  11. paKma tu bukan kat mesia pun byk kan.... nape sampai amzon nak cari ??? he3

    BalasPadam
  12. arghh kau buat aku rindu makanan malaysia lg! haha

    BalasPadam