Sabtu, 23 Februari 2013

Rojak Campur Campur.

By luqman zakaria  |  21:29 46 comments

Kalau korang rasa nak semakkan wall facebook korang dengan post dari www.arepnakbebel.com, dengan sukacitanya aku menjemput korang like page arepnakbebel.com. Kalau like, korang berpeluang untuk memenangi hadiah menarik.Ok tipu.




Iklan tamat***

Aku mengidam sekarang nih. teringin nak makan mee celup special telur burung puyuh thai. macam impossible nak dapat kat area KL nih. sobss. sobss. kenapalah mengidam benda yang memang susah nak dapat ek.kalau mengidam nak makan meggi kan senang. kat mana mana pon hado.


Inilah yang dinamakan Mee Celup Special Telur Burung Puyuh Thai. dah la sedap pastuh murah pulak tuh. Semangkuk 5 hengget sajor. ade telur puyuh..ade ayam..ada fishball.. apa lagi kau nak..giler sape tak mengidam benda nih.eheks.


blue blue sky bebeh nih tade kaitan dengan mee celup tuh. dah nama pon entry Rojak kan.so aku maen taram jer letak gambar hape. gambar nih aku snap time nak balik kampung. kalau tak silap kat bentong. tak sabar nak balik kampung lagi. boleh aku pergi makan mee celup special tuh..hehe. jangan like page arepnakbebel.com yer.. eheks.

Author: luqman zakaria

Hello, My name is luqman zakaria and i am the author/writer of this blog. If you have any enquiries, feel free to contact me via email que_man91@yahoo.com or you can reach me thru facebook and instagram. Thank you and have a pleasant day.

46 ulasan:

  1. Hehe..dah like. Ingatkan nak tunjuk gambar rojak buah tadi..hehe..Macam sedap, tapi tak pernah makan. Tak suka telur puyuh..huhu.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha.tq! xsuke telur puyuh..sedap what...

      Padam
  2. Semangkuk lima ringgit ? Nampak mahal ~

    BalasPadam
  3. Omak aiii....tak de benda lain tul nak ngidam nya.....kan elok ngidam berger...sonang.....

    BalasPadam
    Balasan
    1. kalau ngidam burger senang jer.depan umah ade jual..hehe

      Padam
  4. mati2 ingat cerita pasal rojak... ^_^

    BalasPadam
  5. hebat jgk klau orng lelaki ngidam eh..hehehe

    BalasPadam
  6. Sedap betul nampaknya tu.....
    Kat mane tu??

    BalasPadam
  7. First time dg mee camtu. nampak pun mcm syok je :D

    BalasPadam
  8. wahaha sedap bro .. pernah makan jgk terbaik

    BalasPadam
  9. wahhhh...mcm best ja mee celup tuu....

    BalasPadam
  10. muhun arep belanjan. -__-'' HAHA!

    BalasPadam
  11. hulamaks bro...terliur tngok mee celup telur puyuh tu yummy~

    BalasPadam
    Balasan
    1. mmg yummy..telur puyuh 6 bijik lak tuh..

      Padam
  12. wak perasan 'jangan like page' fulakks., ahHKKs

    BalasPadam
  13. cam sedap je :) mohon post ke sini ckit..hehe :)

    jom support segmen best ni :)

    http://noraqilahjohari.blogspot.com/2013/02/segmen-header-siapa-paling-awesome-part.html

    mohon like sini juge ye :)
    http://www.facebook.com/pages/noraqilahjoharidotcom/267245240052274?ref=hl

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe...memang sedap..insyaallah kalau rajin luqman join..hehe..dah like page tuh.. :)

      Padam
  14. kat mana nak dapat tuh..xpernah jumpe plak mee celup berung puyuh tu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. nih aku makan kat kampung time cuti raye cina aituh.

      Padam
  15. Tak pernah rasa lagi mee tuu.. btw, apa kena mengena dengan rojak campur2? HAHA

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha..actually rojak campur2 tuh maksudnya entry aku nih campur2 citer.

      Padam
  16. arep..

    cik hani tak pernah lagi try mee celup..apetah lagi ada telur puyuh ala thai tu.

    kecur air liur tengok..

    BalasPadam
    Balasan
    1. kalau ade nmpk kat mna2 ,,terailah..nih mkn kat kg..

      Padam
  17. mee celup tu katne je ade, ek? sbb ni 1st time dengor & tgk.

    BalasPadam
    Balasan
    1. ini luqman makan kat kedai kat kampung ..tp kat tmpt lain pn ade jgk kot..

      Padam
  18. alamak, dah terlike..keh3.. sedapnye makanan..buat lapar plak

    BalasPadam
    Balasan
    1. dah terlike..xleh unlike dah..hhaha..lapor yer..cpt g mkn.

      Padam
  19. waaah semua entry menyelerakan

    BalasPadam
  20. tertiba tgk mee celop pulak.... tah tahan loh!!!

    BalasPadam
  21. Haaa..ni lagi satu tak pernah makan..huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. nak makn mee celup kene g kelate la..

      Padam

E-mail Newsletter

Sign up now to receive breaking news and to hear what's new with us.

Recent Articles

© 2014 LUQMAN ZAKARIA. WP themonic converted by Bloggertheme9. Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
TOP