Selasa, 5 Februari 2013

Puteri Harbour Family Theme Park / The Little Big Club

By luqman zakaria  |  21:30 56 comments

Hok aloh..taip pastuh backspace...taip lagi pastuh backspace..otak aku tak menjana sebarang idea malam nih..rasanya mungkin idea idea yang aku nak curahkan tuh tersangkut kat medulla oblongata..atau pon sebab belum makan malam..mushhhsyerkil*

Aku pernah story dengan korang semua berkenaan dengan Hello Kitty Town dan jugak Lat's Place kan..jadi, arini aku nak share pasal The Little Big Club pulak.



First floor. ade Hello Kitty Town..and The Little Big Club pulak kat second floor..masuk masuk jer nampak barney..tapi kaku jer..kalau real kan best..baru boleh nyanyi lagu " i lab you..you lab me" sama sama..haha.


elok je pingu nih bagi pose "cute" kat aku..tapi ade pulak tangan menerpa masuk.pui.spoil betul.entah siapalah kat dalam custome tuh kan..sure berat and panas giler.



Sape yang main pon aku tak tahu parents ke anak anak..lol..aku rasa budak budak mesti suka datang sini..lebih lebih lagi kalau ada performance. meriah jugak sebab ade dancing and singing. paling tak boleh blah..aku sempat bergambar dengan Bob The Builder..LOL.


Rasa macam tersisih jer aku dalam gambar nih..macam syok sendiri sebab dorang tak pandang kamera aku.sobs..sobs..oklah guys.selamat malam dan happy blogging.

Puteri Harbour Family Theme Park 
Opening hours : Monday to Sunday (10am - 06pm)
Closed on Tuesday except Public and School Holidays


Author: luqman zakaria

Hello, My name is luqman zakaria and i am the author/writer of this blog. If you have any enquiries, feel free to contact me via email que_man91@yahoo.com or you can reach me thru facebook and instagram. Thank you and have a pleasant day.

56 ulasan:

  1. bob the builder...

    rindu nak tgk kartun tu :)

    BalasPadam
  2. Nie dekat Iskandar Johor jugak ke?

    BalasPadam
  3. wah best nya luqman!!
    seyesly comel je pingi tue..

    BalasPadam
  4. waa..bestnya siap ada pingu lagi..hehe..comel. Alahai kesian, dia tak pandang kamera awak ye. Syok sendiri pun syok sendiri lah. ^____^

    BalasPadam
    Balasan
    1. yup..pingu besar..hehe..yela..dan2 je nk bergambo..tp x pandang.,

      Padam
  5. Seronoknya...........
    Tak tau bila nak jejak sana...
    Btw, pingu tu comel gila...
    Hehhehehe... =D

    BalasPadam
    Balasan
    1. nnti kalau ade mase boleh ler pergi...tau xpe comel kn..nk peluk2 je.

      Padam
  6. Budak tentu suka melihat maskot rancangan kegemaran mereka.

    BalasPadam
  7. comel sungguh pingu tu.. tapi spoil sebab ada tgn..

    BalasPadam
  8. bdak kecik msty ske ni..
    jum pegi!!!

    BalasPadam
  9. Balasan
    1. best ler jgk..bukan budak2 yg byk tp org tue byk..haha

      Padam
  10. agak menarik di situ..
    gambar2 nya pun menarik..
    ehehehee

    BalasPadam
  11. apesal diorng tengok tempat lain..? hehe

    BalasPadam
  12. tempat tuh nampak sgt menarik...

    BalasPadam
  13. wahhh... comelnya... nk kena p jgk nih... *kumpul duit lu...huhuhu

    BalasPadam
  14. kalo bawak anak2 ke tmpt ni konpem diorang x nak balik.
    siap ade pingu lg tu..hahha

    BalasPadam
  15. Bapak budak nampaknya terover excite kat situ..haha

    BalasPadam
  16. bestnya boleh bwa ank menakan niy... :3

    BalasPadam
  17. last pic tu xleh blah, lenkali ko dok sblah auntie ahsoh tuu baru ngamm., ahHKs

    BalasPadam
  18. kat mne tu? mcm menarik je.. blh bwk adik2 sedara ni

    BalasPadam
  19. tak payah budak..sya pun macam teringin gak nak pergi haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha..time sy pergi nih..ramai ler jgk org2 besor..

      Padam
  20. pingu pingu pinguuuu
    yg tu Na taw...sbb
    fevrettt cartoon kot HAHAHAHA

    BalasPadam
  21. Balasan
    1. oklah tuh bebudak..tp org besor pon boleh jgk klau nk pergi.hehe

      Padam
  22. menariknya tempat ni... bawa AF sure melompat2 kesukaan ni...

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe...bwkler ..seronok tgk budak2 maen kt sini..

      Padam
  23. budak kecik sukalah tempat2 camni :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul tuh..mcm2 ade..jgn nnti pergi xnk balik sudah ..hehe

      Padam

E-mail Newsletter

Sign up now to receive breaking news and to hear what's new with us.

Recent Articles

© 2014 LUQMAN ZAKARIA. WP themonic converted by Bloggertheme9. Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
TOP