Ahad, 3 Februari 2013

Patrick Star, the Keychain

One thing yang aku akan buat bile aku pergi mana mana, aku akan beli something untuk menandakan yang aku pernah ke tempt tuh. so bile aku pergi legoland arituh..aku beli keychain patrick star. keychain pulak besar mana jer pon..tapi harga die mak aii..


sorry.blur sikit gambar nih.

ingatkan nak beli juga untuk member member office tapi sayangnya kos tak membenarkan..yang sebesar nih pon dah MYR20. kalau 10 key chain dah berapa ringgit kan..bukan berkira tapi wallet tak tebal.lol.



Cute giler.thats why aku beli..hehe..sape sape yang pergi legoland jangan lupe singgah souvenir shop..ada banyak pilihan..aku tengok patrick star terus beli..kalau survey semua dulu sure beli banyak..makin nipislah wallet..lepas beli cepat cepat keluar.hoho. 

34 ulasan:

  1. comel comel comel comellll~!! >.<

    BalasPadam
  2. agak mahal juga keychain nya tu. tp utk kenangan, beli satu pn dah kira cukup kn.

    BalasPadam
    Balasan
    1. tahu xpe..untuk kenangan kan..beli ler satu!

      Padam
  3. Err..mahalnya..padahal kecil je. Biasalah kan, tengoklah tempatnya..hehe. Tapi memang comel.

    BalasPadam
    Balasan
    1. boleh tahan le rege die..heheeh tp berbaloi gk

      Padam
  4. patot beli keychain 1 lg..spagebob..hahah
    tapi kecik pun mahal.

    BalasPadam
  5. untuk fyna takde ke? wwwuuuu =='
    sungguh menggoda senyuman patrick tue.

    BalasPadam
  6. ahaha...comel! mahal giler..berbrand lego tu mahal kot..hehe
    klo sy lak sure akan beli fridge magnet..kasi semak kat peti ais
    follow sini..yg ke 1374..jemput singgah ke blog

    BalasPadam
    Balasan
    1. luqman pon carik FM tp x jumpe..so beli keychain jer..huhu..tq follow blog nih..luqman follow balik.

      Padam
  7. Ahaha, dah beli terus keluar. Ni kes tak nak menghabiskan duitlah ni.. Comel Patrick tapi kalau ada spongebob baru ada geng XD

    BalasPadam
  8. Amboi legoland... keychain kecik cinonet nie je pun. =.= haha..

    BalasPadam
  9. Belum berkesempatan nak pegi sana....
    Lagipun mahallah...

    BalasPadam
    Balasan
    1. nnti kalau ade rezeki lebih boleh ler pergi..hehe.

      Padam
  10. comelnya..tp nape beli tu je..

    BalasPadam
  11. cutenya.. mak aii harganya... kuss semangat...

    BalasPadam
    Balasan
    1. mmg cute tp $$ sikit la...untuk kenangan ape salahnye kan.

      Padam
  12. saya prefer magnet berbanding keychain, biar banyak banyak dekat fridge. btw, patrick star tu sangat cute!

    BalasPadam
  13. cute! tapi satu tu je dah sampai RM20? RM20 pi makan Big Apple pun kenyang tu, hehe :D
    ada keychain domo tak? :3

    BalasPadam