Ahad, 3 Februari 2013

Patrick Star, the Keychain

By luqman zakaria  |  17:02 34 comments

One thing yang aku akan buat bile aku pergi mana mana, aku akan beli something untuk menandakan yang aku pernah ke tempt tuh. so bile aku pergi legoland arituh..aku beli keychain patrick star. keychain pulak besar mana jer pon..tapi harga die mak aii..


sorry.blur sikit gambar nih.

ingatkan nak beli juga untuk member member office tapi sayangnya kos tak membenarkan..yang sebesar nih pon dah MYR20. kalau 10 key chain dah berapa ringgit kan..bukan berkira tapi wallet tak tebal.lol.



Cute giler.thats why aku beli..hehe..sape sape yang pergi legoland jangan lupe singgah souvenir shop..ada banyak pilihan..aku tengok patrick star terus beli..kalau survey semua dulu sure beli banyak..makin nipislah wallet..lepas beli cepat cepat keluar.hoho. 

Author: luqman zakaria

Hello, My name is luqman zakaria and i am the author/writer of this blog. If you have any enquiries, feel free to contact me via email que_man91@yahoo.com or you can reach me thru facebook and instagram. Thank you and have a pleasant day.

34 ulasan:

  1. comel comel comel comellll~!! >.<

    BalasPadam
  2. agak mahal juga keychain nya tu. tp utk kenangan, beli satu pn dah kira cukup kn.

    BalasPadam
    Balasan
    1. tahu xpe..untuk kenangan kan..beli ler satu!

      Padam
  3. Err..mahalnya..padahal kecil je. Biasalah kan, tengoklah tempatnya..hehe. Tapi memang comel.

    BalasPadam
    Balasan
    1. boleh tahan le rege die..heheeh tp berbaloi gk

      Padam
  4. patot beli keychain 1 lg..spagebob..hahah
    tapi kecik pun mahal.

    BalasPadam
  5. untuk fyna takde ke? wwwuuuu =='
    sungguh menggoda senyuman patrick tue.

    BalasPadam
  6. ahaha...comel! mahal giler..berbrand lego tu mahal kot..hehe
    klo sy lak sure akan beli fridge magnet..kasi semak kat peti ais
    follow sini..yg ke 1374..jemput singgah ke blog

    BalasPadam
    Balasan
    1. luqman pon carik FM tp x jumpe..so beli keychain jer..huhu..tq follow blog nih..luqman follow balik.

      Padam
  7. Ahaha, dah beli terus keluar. Ni kes tak nak menghabiskan duitlah ni.. Comel Patrick tapi kalau ada spongebob baru ada geng XD

    BalasPadam
  8. Amboi legoland... keychain kecik cinonet nie je pun. =.= haha..

    BalasPadam
  9. Belum berkesempatan nak pegi sana....
    Lagipun mahallah...

    BalasPadam
    Balasan
    1. nnti kalau ade rezeki lebih boleh ler pergi..hehe.

      Padam
  10. comelnya..tp nape beli tu je..

    BalasPadam
  11. cutenya.. mak aii harganya... kuss semangat...

    BalasPadam
    Balasan
    1. mmg cute tp $$ sikit la...untuk kenangan ape salahnye kan.

      Padam
  12. saya prefer magnet berbanding keychain, biar banyak banyak dekat fridge. btw, patrick star tu sangat cute!

    BalasPadam
  13. cute! tapi satu tu je dah sampai RM20? RM20 pi makan Big Apple pun kenyang tu, hehe :D
    ada keychain domo tak? :3

    BalasPadam

E-mail Newsletter

Sign up now to receive breaking news and to hear what's new with us.

Recent Articles

© 2014 LUQMAN ZAKARIA. WP themonic converted by Bloggertheme9. Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
TOP