Ahad, 3 Februari 2013

Briyanis yang Menggiurkan di Mall Of Medini.

By luqman zakaria  |  21:27 39 comments

Berdekatan dengan legoland terdapat sebuah tempat yang dinamakan Mall Of Medini. *puii..macam starting citer dongeng jer..kitorang yang kelaparan nih memilih untuk makan nasi briyani bagi memenuhi kehendak perut yang mendendangkan bermacam macam jenis lagu dan irama..


Dalam banyak banyak tempat yang ada kat Mall Of Medini..nasi briyani jugak yang kitorang pilih untuk lunch..tapi berbaloi kot..kitorang order 3 pinggan nasi briyani and share 5 orang..penuh dengan kasih sayang sangat..alhamdulillah..kenyang even share ramai ramai..sebab portion die banyak.



satu ayam rendang, satu lagi ayam goreng biase..another one plate kalau tak silap mutton..kat dalam gambar nampak kecik jer..tapi real punyer nak pegang pinggan satu tangan pon terketar ketar sebab besor sangat.lol.


papadom nih laju jer habes..krukk krakk krukk krakk ...then licin..kalau ke sana korang boleh cube yer..aku rase tempat lain ade jugak tapi tak pasti la pulak kat mana kan..boleh tahan jugak sedapnya..time aku lunch kat sini pon ramai jer customer.oklah semua. heppi dinner.

Author: luqman zakaria

Hello, My name is luqman zakaria and i am the author/writer of this blog. If you have any enquiries, feel free to contact me via email que_man91@yahoo.com or you can reach me thru facebook and instagram. Thank you and have a pleasant day.

39 ulasan:

  1. Jauhnya....
    Kalau dekat KL boleh pegi cuba... =D

    BalasPadam
    Balasan
    1. HEHE...xtau ler ade branch kt kl ke x..kalau ade boleh g..

      Padam
  2. sedapnyaaaa..nak2 ada papadom.. mmng layan.. ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. tau xpe..krukk krakk.krukk krakk..dah abes..

      Padam
  3. nampak macam sedap.. mahal x makanan kat dalam tu?

    BalasPadam
    Balasan
    1. kalau kat dlm legoland boleh thn jgk..tp area mall of medini..biase2 je..

      Padam
  4. nasi briyani tak suka sangat sebab muak kalau mkn bnyak. hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. makan sikit sikit la..baru x muak..kitorng pon beli share.

      Padam
  5. nasi briyani with papadom ni last makan dekat asrama :D time dia hari sabtu. sapa minggu tu dia balik. rugi la... HEHE....

    BalasPadam
  6. nampak sedap...ahaks...suka perkataan penuh dengan kasih sayang tu... besh...he he he...

    BalasPadam
    Balasan
    1. mmg penuh ngn kasih syg sbb tuh kitorang share..haha

      Padam
  7. Omak aiii...ini kalau den yg hadap....mak metua lalu dopan pun tak perasan......ahakz

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha,,,jgn gituh..ajk mak metua mkan sekali la...haha

      Padam
  8. besnye dia mam bryani...pergh! srius bro... krole suami isteri mmg suke sgt ngan papadom ni...selera ble mam yummy...so ble tngok gambaq2 ni...aku cemburu tahap cipan da kat ko hahaha~

    BalasPadam
    Balasan
    1. jgn jeles..nnti ang p carik la mana2..mesti ada..aku nih rindu nk pekena nasik kandaq nih.

      Padam
  9. Mahal tak? Sampai johor nanti nak singgah la.. Hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. boleh thn la anis..tp portion byk...berbaloi..

      Padam
  10. Wah cam sedap je.
    Ni wat rasa lapar~~~ hehe

    BalasPadam
  11. wah... sedapnya nampak... yum yum..

    BalasPadam
  12. Balasan
    1. jom makan nasik briyani...boleh belanja aku same..heehe

      Padam
  13. hoho..memang menggiurkan..sedapnya..lapor pulak dah.

    BalasPadam
  14. pergh.. saja jek nak rasa lapar memalam ni kan..huhu selalu layan briyani kat JM Biryani jek.. erm.. len kali mungkin bole try..

    BalasPadam
  15. pergh, makan sharing2 tuu. sweet sangat! hehe :D
    FD kalau makan nasi briyani, confirm kena ada papadom.
    makan nasi briyani kat Selayang Mall tu pun sedap tau, ada juga papadom :D

    BalasPadam
  16. Terliur dibuatnya melihat menu didalam entri ini. :-)

    BalasPadam
  17. assalamualaikum arep...wah kedai kat mana tu ek...teringin juga nak rasa ni...;)

    BalasPadam

E-mail Newsletter

Sign up now to receive breaking news and to hear what's new with us.

Recent Articles

© 2014 LUQMAN ZAKARIA. WP themonic converted by Bloggertheme9. Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
TOP