Khamis, 21 Februari 2013

Ang Pau dan Hari Lahir

Syukur.Syukur. Cheque nuffnang dah pon terperangkap dalam mesin deposit cek petang tadi. Dua tiga hari lagi clear la tuh..



******

This year, aku merupakan salah seorang committee member untuk Sports Club kat company yang aku kerja..CNY dan juga Birthday bash celebration adalah aktiviti pertama yang kitorang handle untuk tahun ini.. Lepas nih kitorang plan untuk buat outdoor pulak..ada beberapa tempat yang dicadangkan.tapi belum finalize lagi.



Sentap jer bila tengok chop stick banyak macam nih. semua orang dok guna..kepit kepit kepit..aku pulak..garpu pleaseeee... tak gheti nak kepit kepit nih..tak banyak choice pon tapi berbaloi jugak sebab bihun goreng dengan kari ayam die terbaik. Kueh Sei Muka pon enak sekali..berseri seri muka aku bila makan.


oklah.aku tak tahu nak cakap apa lagi.mengantok pon ada.. semenjak dua menjak nih..aku jarang blogwalking sebab balik rumah jer rasa penat..tak syok kalau BW time tade mood..tak feeling nak baca entry..Selamat malam semua..krohh..krohh..


44 ulasan:

  1. aku nmpk mcm 3-4 angka je cek nuffnang tu..open table! haha!

    BalasPadam
  2. wahhhh bestnyeee dpt angpau dri nuffy ! heee :))

    BalasPadam
  3. wah dah cashhout nuff la dia..aah aku reti pakai kepit2 tu..haha

    BalasPadam
  4. wah untg ar dpt ang paw dr nuffnang .. hehehe

    BalasPadam
  5. Balasan
    1. best ler jgk liza walau pon tak byk...huhu

      Padam
  6. wuahhh!!! masyukkkkk...!!! hahahaha! samala bro...aku pun tak reti gune benda2 copstik ni~ garpu please~

    BalasPadam
  7. Hari Lahir? Umm.. Happy birthday? Hehekk ;D

    BalasPadam
  8. Wahh..tahniah..saya pun dah cash out tapi tak sampai lagi..kata sebulan..tapi dah lebih ni.hehe. Selamat hari jadi juga..semoga panjang umur dan di murahkan rezeki.

    BalasPadam
  9. cek nuffnang tu cam banyak jer digitya...tahniah.

    ada yeesang ...menda apa tuh dalamnya!

    BalasPadam
    Balasan
    1. tadelah ..mane ade..x byk pon..dalam yee sang tuh luqman xtau pon ape yg ade..huhu

      Padam
  10. wahhh, rezeki dr nuffnang. apa perisa kek tu? nampak sedap :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. sy rase perisa coffee kot..xpasti..lol

      Padam
  11. wah.. untungnya dapat cek nuffy... byk nombornya tu... barakallahufiq... :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. alhamdulillah..tp amount x byk mcm blogger lain..huhu.

      Padam
  12. amboi.. mesti byk dpt earn siap censored bagai ;p

    semoga dimurahkan rezeki yer arep :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. xla...kalau byk xyh censored..kaalau sikit baru censored..lol..

      Padam
  13. bestnya.. nak jugak. :) kasi la tips sikit cne nak dapat duit kepuk2..

    BalasPadam
    Balasan
    1. bestlah jgk Liza, tp x kepuk mane pon..huhu..insyaallah in future kepuk2 sikit..amin.

      Padam
  14. eh dah dapat cek tu, sila belanja FD ye. haha *gurau*
    seronok lah ada makan2 jamuan gitu. jeles2

    BalasPadam
  15. happy belated birthday lah.......

    BalasPadam
  16. Makin berseri2 muka tu makan kuih seri muka ye..hehehe

    Bestnye dah cash out ^^

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha...memang berseri sbb kueh tuh sodap!

      Padam