Jumaat, 4 Januari 2013

Rangka Dinasour Goreng Tepung dan androidify

1.Rangka Dinosour Goreng Tepung.

Yup.ini serious. Rangka Dinosour Goreng Tepung yang sangat menggiurkan. lebih menggiurkan dari selena gomez.percayalah..sila julingkan mata kebawah.hohoho.


ini rangka dinosour yang baru keluar dari telur. that's why die macam gituh..kiut jer...mak dinosour tahu habeslah kena ngap . *anak anakku digorengggggggg!pastuh mak die pengsan.kite goreng mak die pulak.ihiks.tamat.

2.Androidify

Pengguna android tahulah kot apa yang dimaksudkan dengan androidify nih. androidify nih merupakan satu aplikasi yang boleh dimuatkan turun dengan laju dan cepatnya menggunakan telefon bijak pandai korang tuh. aku batak sikit pasal benda benda macam nih so..aku tak berapa nak tahu sangat. time aku beli phone arituh, aplikasi androidify nih dah terpampang indah di screen phone aku.tanpa tidak disengajakan aku telah menggunakannya.lol.


bertatu dan berambut panjang..aku tak tahu apa yang aku fikir masa aku tata hiaskan benda alah nih.aplikasi nih berguna jugak untuk aku..aku main benda nih time aku tengah tunggu monorail..masa duduk dalam monorail dan lain lain waktu yang sesuai dengannya..aku akan pastikan aplikasi ini berada dalam keadaan tidak berbunyi sewaktu aku menggunakannya. *bahasa melayu baku sangat. kalau aku tak silent..die akan mengeluarkan bunyi yang macam nih "tuitt tuitt tuitt" ..boleh menyebabkan gangguan emosi yang melampau kepada orang yang duduk sebelah aku dalam monorail.kihkih.

sekian.

48 ulasan:

  1. takut nak makan rangka tu..boleh tahan jgk harganya yg jualan di pasar malam .

    BalasPadam
    Balasan
    1. mahal ek? luqman beli rm3 ringgit..kalau yg kecik sikit rm2.50

      Padam
  2. pernah download androidify tu, bila dah bnyak sgt aplikasi , delete :PP

    BalasPadam
    Balasan
    1. normal ler tuh..mesti aplikasi len lg best kan..hehehe

      Padam
  3. peberet tu..kerangka ayam..nyum nyum..

    android ala koboi...hehehe^^

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe..kerangka ek org panggil..luqman tibai taip rangka jer..hehe..yup aadroid koboi berkaca mata!

      Padam
  4. Rangka Dinosaur tu bungkus 3,telur dinosaur sebiji jer.Nak tetas bela sekor,nanti boleh makan lagi.LOL

    #lain macam jer blog ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha..sengal betul..oh yer..apsal macam lain?? ade yg x kene ke??

      Padam
    2. Tah..Background tukar ke?Dan mana stat widget warna merah yang tergantung kat tepi ni?Tu kot yang tak kena...

      Padam
    3. aah.aku tukar background. widget tuh pon aku x letak kat situ dah..aku letak dekat sidebat..aku pon kadang2 pelik bile widget tuh xde kat situ..xpe2..nnti biaseler tuh...huhu~

      Padam
    4. Pape pun..Blog ni tetap terbaek bro ^_^

      Padam
  5. Assalamualaikum, jom join segmen ney. Kalau menang boleh dapat rm100

    http://awanflufy.blogspot.com/2013/01/cabaran-seo-blog-3-dalam-1-happy-new.html

    BalasPadam
  6. uit.. dah lama x makan rangka tu. dulu memang menggila belinya. hoho~

    BalasPadam
    Balasan
    1. aku kalau kt umah kg..mak aku buat sendiri..lg syok..hehe

      Padam
  7. Balasan
    1. aplikasi kat phone..maen2 tukar baju, seluar rambut..mcm tuh la..

      Padam
  8. suke makan rangka dinasour tu.. makan sorang2 pun habis..keh3. owh, baru taw pasal Androidify memandangkan sarah nie buta gadget sikit..keh3

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe..luqman pn suke jgak..makan sorang pon abes jgk..lol..yeke..ingtkan luqman je baru tahu..sabor je la..xpe2 skg kite dah tahu la..

      Padam
  9. dah lama tak makan..pasar malam kat kawasan rumah akak ni tak ada jual,,pelik..

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe..maybe skg nih jarang ade org jual..kadang2 kt kmpung luqmn pon xde jugak..kadang ade..kadang xde

      Padam
  10. memang sedap le yang garing2 ni

    BalasPadam
  11. wak pakey henpon cap aiYam jeer.. ehhHHe

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe..xpe wak..hp cap ayAM xpe..sy jeles ngn gmbr2 wak tuh..

      Padam
  12. Hehhee.. best juga makan rangka dinasour tu :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. yup memang best tp xleh selalu ler..

      Padam
  13. Yehhh... bloglist 2013 tu dah ada blog ak.... huhu... tq, owner blog arepnakbebel.com ni kerana meletakkan saya di ats Innanie tuuu... Hahaha... *gelak jahat*

    BalasPadam
    Balasan
    1. kebetulan kot tuh...nnti kedudukaan berubah ubah.hehe

      Padam
  14. sedapnya rangka ayam.............lapor.

    BalasPadam
    Balasan
    1. memang sedap kak...terbyg nih..hheeh

      Padam
  15. haha.. xleh blah rangka dinasor.. nak order sekor bang.. ada servis penghantaran tak ? hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. berat sgt ler..kene dtg amek sendiri ..xde delivery..kihkih

      Padam
  16. hahaha.. tak boleh blah panggil rangka dinosour..:)

    BalasPadam
  17. cutenya android arep tuh...rock starrr!hehehee

    BalasPadam
  18. lemak tu bro, lemak! haha

    btw, apa kaitan rangka ayam tu dgn androidify?

    BalasPadam
    Balasan
    1. T___T ok..haha

      xde kaitan pon rangka ayam ngn adroidify tuh MK Kimi..sje panjangkan entry..bole x cmtuh?

      Padam
  19. lama x makan rangka ayam.. sbb mahal dr yg ade daging.. ahahha

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha..rangka mahal sebab tulang tuh nnti boleh simpan buat artifak bg kar museum.

      Padam
  20. rangka dinosour tu memang terbaik
    hahahahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha..memang terbaik dari ladang ayam!

      Padam
  21. dinasour? huhu terkejut tengok tajuk entry,huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul ler..tuh baby dinasour goreng ler..

      Padam
  22. yummyyyy!makan dengan sos.pergghhh!

    BalasPadam