Khamis, 31 Januari 2013

Puteri Harbour Family Theme Park / Hello Kitty Town

Dalam entry yang lepas "Bayu Marina Resort, Johor Bahru" aku ade bagitau korang yang aku ke Puteri Harbour dan Juga ke Nusajaya. Actually on 27 January tuh pepagi lagi kitorang plan nak ke Legoland  tapi pusing punyer pusing jumpa PHFTP nih dulu.so, terjah sajor dulu.

untuk makluman anda. entry ini bakal menyagikan gambar yang Tomei Tomei. jadi comelkan diri anda sebelum skroll.muehohoho. aku rasa parents mesti seronok bawa anak anak dorang ke sini sebab theme park nih kan indoor. ade aircond lagi.sejuk.takyah nak kejar kejar anak kat bawah pancaran matahari.


macam tak ramai orang ponggg..time nih kitorang sampai awal sangat.eksaited nak usha usha alolo tomei tomei hello kity katenya. bila cakap pasal hello kitty jer semua benda nak merah sirap bandung atau dalam bahasa "blondie" ianya dipanggil PINK!




Entrance untuk ke Hello Kitty Town pon dah Jambu. sesuailah ler untuk gegurl. .macam macam ada pulak tuh. Siap ade Saalon lagi.kihkih. Time aku pergi ada ramai orang line up untuk bergambar dengan Hello Kitty jadian (custome) tapi aku buat dunno jer..zzzz..layan sajorlah gambar gambar nih.



Actually dekat Puteri Harbour Family Theme ade another attractions.. tapi untuk entry kali nih aku buat untuk Hello Kitty Town dulu..kalau nak update semua maunya panjang entry nih..nanti malas pulak orang nak baca.. Hope you guys enjoy tengok gambar gambar nih semua..maaflah tak banyak snap.



Puteri Harbour Family Theme Park 
Opening hours : Monday to Sunday (10am - 06pm)
Closed on Tuesday except Public and School Holidays


29 ulasan:

  1. bestnye.............aritu tengok dah ada gak yg pergi sini...sumpah seronok

    BalasPadam
  2. ohh banyaknya hello kitty . ni yang geram ni . Suka betul dengan Hello Kitty ni haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahaha...memang byk sgt hello kitty..pening bijik mate tgk..kihkih

      Padam
  3. kt celah mana family theme ni? pnh gak pegi puteri harbour tp tak penah nmpk plak tmpt ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. ala..kalau ke puteri harbour ..banyak je signboard nak ke Family theme park nih..cer google tgk..haha..kalau kau tnye aku..mmg smpi ke sudaah aku tk thu sbb org bwkkan je..hahah.

      Padam
  4. kat mane ni? ololo..comei giler...kalau Rania pergi sane confirm tak nak balik...huhu..

    ~boleh aje kalau nak tempah edit blog...tapi blog ni dah smart...gojes lagi...i loike! ^^

    BalasPadam
    Balasan
    1. ini Kat Puteri Harbour JB lor..thnx sbb suke template blog nih..ini pon buat cikai2 jer.

      Padam
  5. chomeykanns.., wak pon dh penah sampai tapi kat kedai souvenir je tapii..,iiHIikks

    BalasPadam
  6. wah..bestnya..alolo comelnya..nk pegi jugak..

    BalasPadam
  7. memang tomey2...oh my heart melted...

    BalasPadam
  8. xde la suka sangat hello kitty tapi tergoda jugak tengok gambar hello kitty nie..aish, cumil2

    BalasPadam
    Balasan
    1. byk sgt pink ..pening kepala tgk..haha

      Padam
  9. tak pernah tau pun ada nie. nak pergi jugakkk !!! :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. theme park consider baru lg..pergi la..seronok lau bwk budak2.

      Padam
  10. Balasan
    1. hehe...mmg comel..one day de mase..boleh ler pergi..

      Padam
  11. terima kasih tuan

    http://mimbarkata.blogspot.com/2013/02/terima-kasih.html

    BalasPadam
  12. wuah besnye tmpt ni..sesuai tol nak bwa family jenjlan...hihhihi..ada pla jambu..takdak hal r bro kat sni..lelaki pompuan layanz jew~

    BalasPadam
    Balasan
    1. tmpt laki pon ade jgk le..aku x update lg..

      Padam
  13. macam best je. tapi mahal oh nak masuk sana, jauh pulak tu. huhu

    BalasPadam
  14. Comel tapi tak minat hello kitty..Pernah tengok hello kitty yang duduk dalam penjara tu dalam gambar kawan..rupanya ada tama tema ye. tak tahu pun..ketinggalan sungguh ni.

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehe..sy g nih pon sbb kerja..huhu..

      Padam