Selasa, 1 Januari 2013

Celebrate 2013 dengan Buah Hati pengaran Jantung.

Hai buah hati. Selama empat tahun ini kita tak pernah bertentangan mata tapi semalam termeterailah hubungan kita berdua.. kali nih aku nak pui banyak banyak. pui.pui.pui. Orang tengah sibuk melayan countdown 3,2,1 terbaboom boom firework meletups. siap ade katy pery lagi  melalak..ohhhh fireworkk...ohh  fireworkk!. tapi aku boleh pulak berdating dengan Siti Malware kat bilik.Romantik tak?


Lupekan Siti Malware tuh.semalam before balik keja, bos kitorang ade buat toast for new year..so aku pun join la sama..bile nak toast jer mesti nak kene ade alkohol kan..nasib baik ade cranberry. kalau tak tengok sajor lah kan. semalam one of the staff, belikan kek. kek kalau dah beli kat secret recipe, name die mesti nak saintifik je.so, aku lupe nama kek tuh..


kek bukan sekadar rupa ok. rupa die nampak disaster sebab orang potong tuh tak mahir.tapi keenakan tak dapat disangkalkan. Juri Masterchef pun terkedu kalau makan nih. sedap sehingga menjilat sudu.


citer citer pasal makanan pastuh tetibe jer selitkan gambar nih kan. nih koleksi fridge magnet dan juga keychain aku yang ada kat opis disertakan dengan note note di belakang untuk peringatan. kalau lupe note penting tuh matiler kene smash. 

kepada Siti Malware,

Aku mintak maap sebab aku terpaksa putuskan hubungan kite yang selama ini kita jalinkan *tak sampai 24 jam pon.  aku harap kau akan terus lupakan aku dan lupekan semua orang. kau cume bawa bala..bala..bala..bye Siti.

Pui seikhlasnya dari,
Kekasihmu.

37 ulasan:

  1. Hahah.. Comel je entry ni :D

    BalasPadam
  2. BREAK UP dgn cik siti Malware di kala new year.. owhh patah haty!!
    cake!! lapar
    neway Happy new year

    BalasPadam
  3. hehe bahaya betol malware tu. nasib baik dapat buang.
    Sedapnya kek tu :)

    BalasPadam
  4. krisz Hanna : kihkih..slmt thn baru jgk~

    BalasPadam
  5. Izwan : HAHA..ape untungnye izwan ,,kene malware nih..hoho

    BalasPadam
  6. myu : blog dah ok..rasenye malware pon dah xde la kot..huhu

    BalasPadam
  7. Macam mana boleh berpisah? Huhu ngeri..
    Selamat tahun baharu,
    semoga tahun ini memberikan kita jutaan rahmat buat kita semua :)

    BalasPadam
  8. sy buang bloglist yg sebelum ni maybe ada diatara link yg ada virus...latest sy dah listkan semula, link blog luqman pn termasuk..yeah !!

    BalasPadam
  9. kek tu sedap! tapi kalau selalu sangat makan, muak pun ada.
    HAPPY NEW YEAR! ^^

    BalasPadam
  10. salam...wahh..kek itu amat menggiurkan.hihi

    BalasPadam
  11. Ahsfantasy : hehehe..tibe2 die menghilang gituh jer..bgus lah..huhu

    BalasPadam
  12. pcl : thnk you so much..hargai sgt..

    BalasPadam
  13. Dianaa : aah memang sedap..one slice xleh abes..sbb muak..happy new year jgk!

    BalasPadam
  14. Ima : ima nye blog yg mne satu ek..hehe..menggiurkan betul tp cepat muak..

    BalasPadam
  15. hahaha cumil tol entri ko ni luqman...hahaha...hmmm...nampak sedap lak kek tu walopon rupenya menyeramkan~ahaks

    BalasPadam
  16. krole : cumil tang mana tuh??...memang sedap..rupe tuh xyah amek kire..hehehe

    BalasPadam
  17. haha. moga siti malware kecewa ngan hang tahun 2013 ni. bte selamat tahun baru bro :)

    BalasPadam
  18. dah okey dah bro dari serangan malware? den bukak ni ok dah. tak ada malware..

    p/s : pergh.. kek tu sangat2 mengiurkan aku lah.hahaha

    BalasPadam
  19. heheh. siti malware tak tahan. btw, hepi new year

    BalasPadam
  20. Siti Malware tengah sdih skrang. baik pujuk cepat ..:P

    BalasPadam
  21. MR : hehehe...slmt tahun bru jgk

    BalasPadam
  22. boni kacak : tq bro..heheh..mengiurkn aku jgk..

    BalasPadam
  23. NMH : name die mmg mcm tuh..hahah

    BalasPadam
  24. hnahdy : mmg luqman xkan pujuk lerrr..

    BalasPadam
  25. Amy Sinar Raudah : HEHE..mmg sedaap~

    BalasPadam
  26. takyah sedih break up dgn malware ni.. tinggalkan je.. haha

    gambar kek tu, walaupun rupa dah macam apa.. tapi tau mesti sedap

    BalasPadam
  27. aku Hanisyira : haha..jgn pandang rupe kan..rase dulu...kek nih memang sodap.

    BalasPadam
  28. amboi..tak sampai 24jam dah jadi kekasih..

    gelojoh ni..kah3..

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha..tak gelojoh la..die dtg mengoda..lol

      Padam
  29. peringatan untuk siti malware.
    bila dah break up tu jangan pulak datang nak usha blog aku ye..hehehe

    BalasPadam