Isnin, 10 September 2012

"Mad Markets" Bersama Hanis Zalikha - TV9

18:07 19
Siapa tak kenal Hanis Zalikha? meh aku nak siku sikit..hehe..for sure korang semua dah familiar dengan nama nih kan..jadi tak perlulah aku potpetpotpet dengan lebih lanjut pasal gadis yang sangat kiut miut nih..kite dah tahu yang Hanis Zalikha nih seorang model dan kite pon dah tahu yang hanis zalikha nih ada bakat sebagai seorang pelakon..tapi macam mana pulak dengan bidang pengacaraan??hurmm...kalau nak tahu..jomlah saksikan Hanis Zalikha dalam "Mad Markets" setiap Rabu, jam 10:30 malam di TV9.



Dalam program " Shopping Travelogue" nih..Hanis Zalikha akan mengembara ke seluruh Asia untuk memperkenalkan tempat tempat yang menarik dan sesuai untuk membeli belah (sumber : mynewshub ).  Pada yang ingin mengetahui lebih lanjut tentang Hanis Zalikha..korang boleh ke blog www.inibelogsaya.blogspot.com .