Selasa, 14 Februari 2012

Seronok malam tuh! Aku dapat dua!

ehemm..ehemm..wahai warga bloggers,

Alahai.kan best kalau dapat stay kat  hotel mewah... tido beralaskan tilam empuk dan dibaluti oleh blanket yang tebal berudara kan "aircond" serta ditemani oleh lampu meja yang kalau kite bukak die menyala ala ala candle light dinner. 

angan angan aje la buat mase sekarang nih. nak tempah bilik hotel yang paling whateva pon x mampu. tapi mimpi ku bukan lagi sekadar mimpi...mimpiku kini menjadi realiti. ( tak sangka aku boleh buat ayat sasterawan macam nih ).hehe.


bla..bla..bla..bla...

sebenarnya aku nak cakap aku dapat voucher "Stay 2D1N stay at Renaissance Hotel" .tak sure lah plak wape star Hotel nih..tapi yang penting aku dapat free kan..amek je la..rezeki jangan ditolak..betul tak?


actually aku dapat voucher nih time annual dinner tahun lepas. Hadiah Lucky Draw. Semua staff dapat pergi bercuti.dapat pergi grand borneo, sipadan, cameron and banyak lagi la. Setiap orang dapat 2 hadiah. Lagi satu hadiah lucky draw, aku dapat "Buffet Dinner at Quality Hotel " Cool kan!!


nampak tak tuh??? For Two Person ok!! tak tau nak g ngan sape..hurmmmmmm....

Ahad, 12 Februari 2012

Aku suke sangat kat kau! Ehem Ehem.

Adui. rasa macam "skeleton" jari aku nih bunyi kreekkk kroookk je. kenapalah agaknya.maybe sebab dah lame sangat tak update blog kot. perasaan teringin tuh memang la ade dalam hati nih.tapi mase untuk update plak tade.almaklumlah tengah praktikal. gigih sangat buat kerja sampai tade mase langsung nak update blog.( harap harap adelah bakal kak ipar or abg ipar bace statement last tuh..barulah ade chance nak kawen cepat ).okbai~

Aritu tetiber pulak rase pergelangan tangan aku nih kosong je. terdetik dalam hati nih nak pergi tengok tengok jam tangan.manelah tau ade yang berkenan ke. bole beli.so, aku pendekkan citer.ye..aku beli. bagi aku jam tangan yang aku beli nih sesuai je dengan aku.aku suke function die and nampak cantek.


sarcastic betul Hp aku! sepatutnya box tuh kaler merah..tapi bila snap pakai Hp aku terus kaler jadi lain...korang????sarcastic tuh ape cmne ek? by the way..cantek tak jam tangan aku yang paling latest nih?? walau pon.......sebelum nih pon mane pernah ade jam tangan..yang pernah aku pakai kalau tak silap beberapa tahun yang lalu.itu pon akak aku yang hadiahkan.bla..bla...bla..


see..tengok kaler kotak tuh..merah kan..i told youu..