Ahad, 30 Disember 2012

Zyraoxx's Blogbuster

Actually aku nampak segmen nih right away after owner of a blog, Zyraroxx, published  segmen ini dekat belog beliau. tapi sayangnya aku mengantuk giler and blur blur sajor semalam..so, aku tangguhkan and join harini.


Segmen macam ini memang seghonok kalau join sebab syarat giler kentang senang tak perlu kau nak buat itu buat ini dengan melampaunye...nak join? jom usha usha dulu Syarat syarat yang giler kentang tuh dekat SINI

tengok Banner pun dah kaw kaw Hensem giler. belum usha belog die lagi memang Awesome. Jadi, aku nak paksa korang semua join segmen nih..kalau tak aku siku dahi laju laju. eh! boleh tak paksa paksa orang macam tuh? kalau tak nak join pon terpulang korang. tap nanti jangan ade yang menangis keluar mata berlian sebab menyesal tak join segmen nih.

47 ulasan:

  1. Taknak joinlah. Nanti kalau menyesal keluar air mata berlian. Boleh jual. Hehehe.
    Selamat turut serta dalam segmen ni ya :)

    BalasPadam
  2. Kelana : meh ler join same! huhu~

    BalasPadam
  3. Gillette Flores :caamtuh pulak..ala..join ler..kalau x join lg menyesal..huhu

    BalasPadam
  4. cik pulau : kalau dah lme x join..boleh ler join skg..huhu~

    BalasPadam
  5. hehehe! thanx sudi join ^^
    hee thanx jugak sbb promote kamikaze punya hikhik, slm kenal yep ;)

    BalasPadam
  6. banner menarik. cm nak join ja

    BalasPadam
  7. Hai ,Dari segmen sama . Done follow u . Follow me back k =D http://coretanku-anismasrina.blogspot.com/2012/12/zyraroxxs-blogbuster.html

    BalasPadam
  8. follow sini :)

    http://www.geeazielove4eva.my/2012/12/zyraoxxs-blogbuster.html

    BalasPadam
  9. mehehe dari group spongebob seluar kotak buat lawatn tak rasmi ke blog group istanbul aku datang ;)

    BalasPadam
  10. Datang dari segmen yang sama.. :)

    http://azwarsyuhada94.blogspot.com/2012/12/zyraroxxs-blogbuster.html

    BalasPadam
  11. Zyra Roxx : hehe :) same..blog kamu memang roxx! pasnih nak singgah2 selalu.

    BalasPadam
  12. hnahdy : menarikkan ..jom ler join!

    BalasPadam
  13. boni kacak : thnx bro..bro x nk bersegmen ke?

    BalasPadam
  14. anisasrina : thnx..luqman singgh sane dan follow sekali.

    BalasPadam
  15. azifah yazid: thnx..luqmn singgah sane pulak k!

    BalasPadam
  16. miss XYZ kihkih...luqman singgah dah blog ceria tuhhhh..

    BalasPadam
  17. Azwarsyuhada : thnx singgh sini..luqman ke san pulak.

    BalasPadam
  18. hey salam kenal. datang dari segmen sama then done follow sini. :)
    http://gilesepek.blogspot.com/2012/12/zyraroxxs-blogbuster.html

    BalasPadam
  19. hey dri segmen same..singah2 ^_^

    http://zafirahzarrae.blogspot.com/2012/12/zyraroxxs-blogbuster.html

    BalasPadam
  20. Hai there happy new year!
    Kita dari segmen sama..
    btw selamat berkenalan n follow blog ni :)

    BalasPadam
  21. kuningyellow :will singgah ur blog..hehe

    BalasPadam
  22. hanida moss : luqman x jumpe blog awk..bg link k!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aaaaa baru perasan. dah dpt link dah? ni http://hanidamoss.blogspot.com/

      Padam
  23. http://www.nurdzafirah.my/2013/01/zyraroxxs-blogbuster.html follow here

    BalasPadam
  24. done follow . dari segmen yg sama :)

    http://misznoni.blogspot.com/2013/01/zyraroxxs-blogbuster.html

    BalasPadam
  25. nurdzafirah : luqman dah follow balik.

    BalasPadam
  26. misz noni : thnx.luqman follow dah..

    BalasPadam
  27. http://www.menulismenconteng.my/2012/12/zyraoxxs-blogbuster.html

    singgah sini...dari group harry porter..

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe..aku pulk group istanbul aku datang..huhuhu

      Padam
  28. http://st0ryab0utprincess.blogspot.com/2013/01/zyraroxxs-blogbuster.html dari segmen yg sama :) da follow sini #group twilight

    BalasPadam
  29. singgah balas kunjungannn n follow.. dari grup same..hehe.. :)

    BalasPadam
  30. singgah n follow back sini~ ^^
    selamat bersegmen., =)

    BalasPadam
  31. Balasan
    1. Amierul Asyraff..thnx..nk singgah sane tp x boleh..nape ek..

      Padam
  32. group alice wonderland datang sini!!!heee~

    BalasPadam
  33. done follow ^_^
    thnx follow my blog ^_^

    BalasPadam
  34. halooo! dari segment zyraroxx.
    im follow u... jemput2 ke blog n follow.. nice to know :)
    http://aratomey.blogspot.com/2013/01/zyraroxxs-blogbuster.html

    BalasPadam
  35. najihah datang dr segmen y same + follow sinie :)

    http://nurulnajihahadam.blogspot.com/2013/01/zyraroxxs-blogbuster.html

    BalasPadam
  36. dari segmen yg sama , done follow , follow me back keyy.
    http://coretangirlblog.blogspot.com/2012/12/zyraroxxs-blogbuster.html

    BalasPadam
  37. follow back sini,,,dr segmen yg sama

    tq visit&follow my blog

    BalasPadam