Rabu, 12 Disember 2012

Watermark arepnakbebel.com ( Captured by me )

Lucky me sebab masa balik keja petang tadi cuaca sangat sangat indah. dalam erti kata lain tak hujan.bukan apa.payung dah hilang. tertinggal kat Watson..sedih wooohh payung Angeery Biiird kut..itulah! sape suruh ghairah sangat beli barang kan.lepas bayar jer terus melenggang pulang. sobss..sobss.

arini otak aku jem kaya strawberry blueberry kacang pineapple betik sikit..so, tade entry yang best best nak share dengan korang semua. aleh aleh tade haidiyerr (idea) tuh, aku pon mulakan misi mengedit gmbor. hedit hedit pastuh terajin pulak nak buat watermark untuk gambar gambar yang aku snap sendiri..kalau gambar orang len yang snap takkan nak letak watermark kut kan..jadi saksikanlah..





itu sajorlah gambar gambar yang aku edit..cukup ler kan..nak edit banyak banyak macam ngantok jer.hujan kan..stim je mate nih..actually aku tak puas hati lagi dengan watermark nih..maklumlah jari tak berseni kan..tapi oklah dari yang lepas lepas punyer watermark.kihkih.

58 ulasan:

  1. comel...semakin pandai kalau selalu praktis

    BalasPadam
  2. ko wat ah satu watermark format PNG. nanti senang takpayah typing balik. just letak dan resize je..

    :)

    BalasPadam
  3. ko wat ah satu watermark format PNG. nanti senang takpayah typing balik. just letak dan resize je..

    :)

    BalasPadam
  4. aisy Nasiha : hehe :P thnx..itulah ..kene selalu praktis.

    BalasPadam
  5. WAI : betul gak tuh..tak terpikir pulak..haha..tpi x retilah..:P

    BalasPadam
  6. Nieyxzh hassan : thank you! hehe...

    BalasPadam
  7. Hazwan Hairy : budak2 baru belajar..kadang2 je menjadi..kadang2..hancur..hahaha

    BalasPadam
  8. Cantik!!!!!!!!!!!! Ty pun suka edit gmbr tpi mmg kena ada mood..

    BalasPadam
  9. Tan Ty : itulah..kalau ade mood okler nk update..tapi kalau mood xde..memang xleh nk edit..

    BalasPadam
  10. waaahhh exclusivenye watermark dia...buatkan utk akak 1 plissss...plissplissplissssssss!

    nak yg look exclusive camni...xmo singkatan fr..just nak tulisan faa.rosli..boleh x?

    nak nak nak nak!

    BalasPadam
  11. faa.rosli : alamak..luqman bukn reti pon..ini edit guna photoscape jer..lol

    BalasPadam
  12. Camana hang bt watermark weh. Buat sekoq kat aku.

    BalasPadam
  13. Macam mana abg Arep buat ni??? Nak jugakkkk!! :D Yela, orang skrg rajin curi gambar, hahahaa..

    BalasPadam
  14. Salam perkenalan,

    jengah bw dan follow dari segmen MiaLiana ...

    BalasPadam
  15. lepas ni leh la wt watermark ntok ara lak kan kan :D

    BalasPadam
  16. Nad takpernah pakai watermark, huhu. Btw, watermark awak simple and nampak pro hehe

    BalasPadam
  17. Nad takpernah pakai watermark, huhu. Btw, watermark awak simple and nampak pro hehe

    BalasPadam
  18. vea lea : kih kih..guna photoscape jer..xreti nk buat grand2 guna photoshop..lol

    BalasPadam
  19. hana haslan : thnx singgah arepnakbebel

    BalasPadam
  20. izara4eva : hehehe...gune photoscape izara..cikai2 je nih,,huhu

    BalasPadam
  21. Nadratul Syazwana : thnx byk2..hehe

    BalasPadam
  22. LZ tu cantik tapi part url blog tu rasanya agak kecil...

    P.s : Mohon bantuan utk klik G+ entri ini iPhone 5 Gadget Impian

    BalasPadam
  23. wah pandai ambil gambar. posisi yang cantek

    BalasPadam
  24. baekkk nya gambar. Btw nice awak! tapi gambar yang atas tu buat lapar lol! hahaha. :D

    BalasPadam
  25. eyriqazz : tq singgah n komen..hehe..luqman pon rase kecik tp x reti nk jadikan lebih besr cmne.

    BalasPadam
  26. syahira Adisa : thnx yer..sy pon lapar tgk gmbr tuh..hehehe

    BalasPadam
  27. suka captured mcm ni..x pandai...

    BalasPadam
  28. Cikgu Ma : ini pon kebetulan menjadik

    BalasPadam
  29. okaylah tu nampak official sikit kan..good job.

    BalasPadam
  30. wah canteknyaaaa...kalau ler saya ada skill sume tu...hehe

    BalasPadam
  31. haaa.
    chemay punya watermark tu.
    dah berkurun tak tukar2.
    malas nak buat yang baru.
    hihi

    BalasPadam
  32. arghhh makanannnnn. aku rindu makanan malaysia! :D

    BalasPadam
  33. OPPs : ala..senang je nih..semua org boleh buat..hehehe

    BalasPadam
  34. chemay : hehe...xpe la ..rajin2 nnti boleh la tukar.

    BalasPadam
  35. Syah'izzat : balik ler mesia kalau rindu ! hehe

    BalasPadam
  36. nak try buat watermark jugak.. alang2 boring ni

    BalasPadam
  37. cantik la gambo2nya..hihi..watermark ni penting kn utk tnjuk hak milik..huhu..timm dlu penh kna curik gmbo..huhu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. time nih try2 je timm bill..lepas tuh rase cantek lak..terus letak n share dengan semua.

      Padam