Sabtu, 15 Disember 2012

Steamboat Di Kuala Lumpur? Suggest please!

Seingat aku, last aku ber steamboat time aku balik kedah dulu kat D'saji Restaurant Menara Alor Setar. manyak syok oh..walaupon aku nih bukan peminat tegar steamboat ..tapi bila dah aku makan..terasa macam nak lagi dan lagi..*terbayang bayang





tapi itu kat alor setar bukan KL..aku tak tahu area mana paling best kalau nak makan steamboat kat KL nih...korang tahu tak? kalau tahu bolehlah share dengan aku..dah lame mengidam steamboat nih tapi tak tahu tempat pulak nak pergi.

28 ulasan:

  1. Susah nak suggest..Hehe..Sume sedap~

    BalasPadam
  2. dekat setapak ada satu..flaming steamboat..best gila situ :)

    BalasPadam
  3. Bbq land kat shah alam atau kuang... Tak pun kat MAEps.. Lagi kat flamingo..

    BalasPadam
  4. Kelana Cinta : Alamak ..mcm tuh pulak..kasi ler satu jer..hehehe

    BalasPadam
  5. Faizah Fyn : oh..nanti luqman google2 tgk cmne..hehehe

    BalasPadam
  6. Aisy Nasiha : uih..byk jugak..boleh ler sy carik2 lepas nih!

    BalasPadam
  7. kalau kt kl cik siti tak tau la...huhu....tp siyes la, bila baca entry ni, terus lapar steamboat...huhu

    BalasPadam
  8. lahai,lama dah aku xmakan steambot...

    BalasPadam
  9. tak minat stimbot
    so tatau nak suggest kat manaa
    T_T

    BalasPadam
  10. Eimah Siti : hehe...lapar steamboat kan.luqman pon sbb tgk gmbr kat atas nih la yg buat jadi nak tuh

    BalasPadam
  11. chemay : halamak..sameler..dulu luqman x minat gk,,,tp sekali dah terai nk lg..ape kate chemay terai dulu...hehehe

    BalasPadam
  12. WAI : awal2 komen pon ade org ckp soul garden...

    BalasPadam
  13. wah..sedapnya.....nyum..nyum..nyummm...

    BalasPadam
  14. assalamualaikum luqman...sedapnya kalau dpt makan bestnya...:)

    BalasPadam
  15. Mas Zull : itulah..sy dah mengidam nih...heheh

    BalasPadam
  16. alamkk terliur2..haha...KL xtau kalau PJ tau :p

    BalasPadam
  17. zariffzarifah :redwok? ktne tuh???

    BalasPadam
  18. samalaa.. ktepun tengah mecari ni
    :)

    BalasPadam
  19. jom boleh cuba restoran steamboat yang pork free kat
    https://www.facebook.com/xmqporkfreesteamboat
    jalan maharajalela.kl.

    memangnya sedap.

    BalasPadam
  20. yang pork free boleh makan?

    restoran steamboat dekat monorail station maharajalela, jalan maharajalela. kl.
    https://www.facebook.com/xmqporkfreesteamboat cuba tengok

    memang pedas

    BalasPadam