Isnin, 24 Disember 2012

Samsung GALAXY camera kau panah jantungku

Nampak awek seksi bibir cam angelina jolie melenggang kat entrance pavillion. 
Comment : meleleh air liur pastuh hidung berdarah.pengsan.

Nampak Samsung Galaxy camera bertenggek dalam cermin lutsinar.
Comment : T___T. sudikah kau menjadi teman hidupku?


mengguirkan bukan. sejujur dan seikhlas hati yang nurani lagi suci tanpa debu nih.aku belum pernah tengok gadget nih secara realiti..aku tengok secara maya sajor..macam korang tengok sekarang nih la..tengok kat internet pon dah berdarah hidung.kalau tengok real????




bagi aku everything is perfect dengan Samsung GALAXY camera. Korang boleh.

Snap Thousands of pictures.
Editing
video.
Play games.
Networking (facebook..etc)
Chat
Video call

bla ...blaa...blaa...dan lagi dan lagi...banyak sangat nak mention.jom tengok video kat bawah nih.


apa lagi yang kau nak? This is not a gadget! This is a wife. Wink.


50 ulasan:

  1. tapi tak boleh kol lak kan..tapi kalau suka bergambar memang bes ah..

    BalasPadam
  2. memang boleh jadi wife! tp bila ada wife jgn abaikan dia pulak.. hahahaha .. haritu ada survey .. nak beli tp kat ipoh xde :(((( dia kata ada kat KL, selangor, penang & johor rasanye ...

    BalasPadam
  3. afifudinsohaini :boleh la..video call boleh..hoohho

    BalasPadam
  4. suhaili : itu bukan penghalang..meh meh datang kl! hehehe

    BalasPadam
  5. ada nampak camera nih kat kedai camera kat shopping complex bawah office tu... nampak review cam menarik jer... ^_^

    BalasPadam
  6. saya nak pergi penang je ... dekat ><

    BalasPadam
  7. bestnya kalo dapat..... mmg canggih!

    BalasPadam
  8. Fie lagi suka samsung galaxy s3
    Adehhh bila boleh dapat nie. hehe

    BalasPadam
  9. Adik aku jual camera ni and dia gtau xleh kol. mmg boleh masuk sim kad tp just for internet purposes. tang video kol mgkin boleh tp ada dwi kamera ke? i don't think so.. survey habis2 dlu bro b4 rembat sbijik

    :)

    BalasPadam
  10. but aku still pilih camera biasa jugak. yang fuction dia sekdar kamera je.

    Nikon V1

    BalasPadam
  11. Fuhhh.. Memang smart.. ni yang nak cari sugar mummy or sugar daddy sorang ni.. huhu

    BalasPadam
  12. fuhh..makin canggih samsung skangni....

    BalasPadam
  13. Wow smart la..rasa nak rembat satu tu pun klau Ada duit..hehe

    BalasPadam
  14. cantik tu..kalau dya husband bkn wife,haahah

    BalasPadam
  15. aku pun rasa macam aku kena panah lah dengan kamera ni..dasyat betul..

    BalasPadam
  16. Farah Waheeda Wahid : pada pendapat luqman, luqman ok jer and suke sgt dengan camera nih ...bak kate omputih..all in one..hehe

    BalasPadam
  17. Nieyxzha Hassan : jom kite pakat beli ramai2..

    BalasPadam
  18. Suhaili : kat penang pn boleh jugk.hehe

    BalasPadam
  19. Mama adam : insyaallah kalau de rezeki boleh la dapat.hehe

    BalasPadam
  20. fifie : luqman pon suke jgk S3 tuh..tapi luqman suke ambek gambar jadi mungkin camera nih sesuai..hehe

    BalasPadam
  21. MK Kimi : kalau nk kol memang xleh la..tapi setahu luqman boleh wat video koll..rasenye de dwi kamera kot..hehe..xpasti kene kaji dulu..huhu..

    BalasPadam
  22. jebateja : boleh wat video kol! hehe

    BalasPadam
  23. W.A.I : hehe...itulah tpi msing2 de pro and cons la..

    BalasPadam
  24. Eyriqazz : canggih sampai kadang2 tuh xleh nak catch up kan..hehe

    BalasPadam
  25. Rapunzeel Cikilolo : memng sgt smart jom beli..hehehe.

    BalasPadam
  26. Fatin Aziz : itulah kan fatin ..kalau ade duit sure dah rembat stu..

    BalasPadam
  27. Dya Bunga : haha...jadi husband pon boleh jgk..

    BalasPadam
  28. Azzah : nak jgk?? jom kite g beli..haha

    BalasPadam
  29. boni kacak : hati aku dh cair dengan camera nih..hehe

    BalasPadam
  30. owh sangat kena dengan jiwaku.bilalah nak dapatkannya

    BalasPadam
  31. SCD: Kaw kaw punyer kn...untung nih klau dpt..hehe

    BalasPadam
  32. Rozuan Ismail : kumpul duit..dpt lah..hhehehe

    BalasPadam
  33. memang best kamera ni...berangan nak 1 ni...

    BalasPadam
  34. suka.. tp sy prefer cmra yg dslr ag..

    BalasPadam
  35. siapa taknak.. teringin, tapi bila check pocket, ok lupakan

    BalasPadam
  36. kampung Balimbang : luqman pon tgh berangan nih..haha

    BalasPadam
  37. Liza Licha : uhuhu...sy pon suke DSLR tp skg jatuh hti kt yg nih pulak..hehe

    BalasPadam
  38. maisarah Azmi : jgn cmtuh..insyaallah nnti klau kumpul duit and bile dh de rezeki lebih boleh beli..hehe

    BalasPadam
  39. shasha : somat kan..harge pon somat..

    BalasPadam
  40. seriously , canggih ni woiiii !!

    hahaha

    BalasPadam
  41. ouch.. jantungku dah lama di panah.. tapi apa boleh buat... kena menabung dulu..

    BalasPadam
  42. tgh berusha nk dptkan bnda alah ni..haha

    BalasPadam
  43. jom meh lawan nokia pureview 808 cepat lerr ade spe sape ade tak ... hehehe

    BalasPadam
  44. meh lawan nan aku punyer nokia pure view 808 hehe cepat laa beli hehee ...

    BalasPadam