Jumaat, 7 Disember 2012

Konvokesyen UITM ke 77 [Sidang 20, Sesi Petang]

By luqman zakaria  |  22:21 28 comments

Masa kat Raptai Konvokesyen KPTM dulu tak ramai yang datang tapi tetap  rasa kemeriahan untuk konvo. Majlis Konvokesyen KPTM pon meriah jugak sebab first time kan..rase nebes nak naek stage.hehe. tapi yang tak best sebab tak sempat nak bergambar dengan kawan kawan lain..semua orang busy nak luangkan mase dengan yang tersayang..tapi untuk Konvokesyen UITM ke 77, Kitorang berpeluang bergambar banyak banyak walaupon semua macam rushing je..






muahaha..nampakkan entry ini ditaip dengan rasa malasnya..isinya sikit jer..gambar jer banyak..inilah jadinya kalau mood malas dah datang. ape2 pon, gonna miss everything yang dah aku lalui dengan dorang selama 3 tahun yang lepas..oh yer.aku sengaja letak tajuk entry nih dengan sangant detail sebab maybe ade antara yang tengah baca entry nih merupakan student UITM and konvo pada waktu dan hari yang sama..kalau ade aku nak cakap tahniah jugak buat korang. :)

Author: luqman zakaria

Hello, My name is luqman zakaria and i am the author/writer of this blog. If you have any enquiries, feel free to contact me via email que_man91@yahoo.com or you can reach me thru facebook and instagram. Thank you and have a pleasant day.

28 ulasan:

  1. Vanessa Leah : thank you so much :)

    BalasPadam
  2. salam :) wah, bestnya tengok senior2 uitm konvo. congratulation ^^ do please make a du'a untuk nia jugak. baru part 3 diploma nie, ehee ! :D

    BalasPadam
  3. congratulationsss....DATC..tahniah!

    BalasPadam
  4. Hazwan Hairy : tq :) memang meriah..

    BalasPadam
  5. nia razlan : luqman doakan semoga nia dapatkan tamatkan diploma dengan cemerlang k..amin.

    BalasPadam
  6. congrats of graduating :) btw mana gambar ko sendiri, tampal la sekeping.hehe

    2015 UPM graduation. wait for me!

    BalasPadam
  7. tahniah bro.. meriah betul..hehehe

    BalasPadam
  8. COngratulation...tak lama lagi bakal bekerja la ya?welcome to working world...

    P.s : Mohon bantuan untuk klik G+ entri ini iPhone 5 Gadget Impian

    BalasPadam
  9. wahhhh bestnye dah konvo!
    jelesssss
    >.<

    BalasPadam
  10. WAI : thnx. gmbr aku? ade tuh sekeping..hehe..xnk letak byk la..hha..nnti kau pulak yg grad! hehe

    BalasPadam
  11. boni kacak : thnx bro kacak..hehe..

    BalasPadam
  12. eyriqazz : thnx..luqmn dah klik dah..gudluck k

    BalasPadam
  13. xsabarnya nk konvo..

    ok jom sambung belajar :)

    BalasPadam
  14. nabila biela : haha..tq..itu pon bru tukar header tuh..buat smlm..

    BalasPadam
  15. luqman ! hehe . dpt tahu luqman bru abis convo, adah trus mai sini . kihkihkih . btw , congratz aww !! :)

    BalasPadam
  16. seronoknya dah convo. congrat!!!

    BalasPadam
  17. Nik Ros : yup! sgt seronok..hheeh

    BalasPadam

E-mail Newsletter

Sign up now to receive breaking news and to hear what's new with us.

Recent Articles

© 2014 LUQMAN ZAKARIA. WP themonic converted by Bloggertheme9. Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
TOP