Jumaat, 21 Disember 2012

Kenangan Manis Kau dan Aku

entry pernah dikongsi. tapi ini versi baru. *boleh tak macam itu?

Pertama sekali..aku nak cakap yeah! sebab besok aku cuti..minggu lepas kerja hari sabtu dan sekarang ini giliran aku pulak yang cuti. tak perlu nak iron baju la..itu la..ini la..

Kedua, seriously aku cakap.. idea untuk update blog sudah luntur..jadi aku pon selongkar gambar gambar zaman muda muda (lama) untuk di tempekkan ke dalam blog ini. gambar gambar nih actually diabadikan semasa Pre Graduation dinner masa aku belajar Diploma Tourism Management kat Aloq Setaq dulu *a'ah! diploma sajor..  jadi korang tengok je la..


kami dan muka pelik.*gigih letak watermark walaupon bukan aku yg snap! maaf tukangamekgambarterrr..


peace. merah mak ngah!


ehem..ehem..banyak sangat kot camera yang snap dorang nih sampai ade yang pandang tempat lain.


calon calon best dress! yang laki lagi dua orang kot tade kat stage nih..lupe.


Lecturers of Tourism Management (HM111)


entah apalah yang digossipnye tuh..yang si jejaka pulak..dengar je la..


semua orang happy giler time nih..yang penting Budak budak HM111 sangat sangatlah sporting. junior pon sweet giler ..everything went smooth jer..i missed this moment. jumpe masa graduation hari itu pon tak puas. lepas nih kalau nak jumpe and kumpul ramai ramai macam dulu sure susah sebab masing masing dah menuju destinasi mereka sendiri. :)


23 ulasan:

  1. Memori terindah ni. Nampak cambest :)

    BalasPadam
  2. pre-grad dinner mmg best. dinner course pon best..sume tu hanya kenangan

    :(

    BalasPadam
  3. MK Kimi : yalah..tapi kenangan tuh xleh lupe..hehe

    BalasPadam
  4. Wow...Best kan dinner.Memang takleh lupa...

    BalasPadam
  5. tak paham dengan senyuman ko... hahaha

    indahkan kenangan lama-lama?

    BalasPadam
  6. Meriah!
    arep,mana gambar makannanya?.
    hehhe.

    BalasPadam
  7. pergh...comel2.. terjatuh cinta haku...hahahaha

    BalasPadam
  8. Masa belajar mmg paling indah.. Comel2 semua tu, tgk kalau jumpa lgi 10thn mesti dh byk beza rupa masing-masing..

    BalasPadam
  9. rpunzeel cikilolo : senyuman mne?

    BalasPadam
  10. Syazwan Che Deraman : xde ah..hehehe

    BalasPadam
  11. shiyda Aqma : tgk je dah best? klau ade sane lg bes..

    BalasPadam
  12. Cikgu ma : yup..memang terbaik punyer.

    BalasPadam
  13. aisy nasiha : nnti sume dah beruban ler...

    BalasPadam
  14. sangat comellll..
    hhehehe hitam merah sangat cool :)

    Terbaru: Peserta Segmen Tingkatkan Follower,!

    BalasPadam
  15. ahsfantasy : heehehe..kn..merah cun abes.

    BalasPadam