Khamis, 6 Disember 2012

Jom tonton Klip Video Lagu dari Kila Fairy, Nazim Othman dan Diana Danielle

Everyday aku akan habeskan mase aku godek godek youtube dan aku jumpe beberapa klip video lagu dari Artis Artis malaysia nih menyanyi..apa yang aku tahu Kila Fairy, Diana Danielle dan juga Nazim Othman nih more kepada lakonan tapi selain dari berlakon, dorang ade bakat lain iaitu menyanyi.

Kila Fairy - Pasti



Nazim Othman - Langit Menangis



Diana Danielle - Dimana Engkau Sayang



ini sajelah yang aku nak share dengan korang semua. korang dengarlah..and bagi komen sikit..best ke tidak dorang nyanyi..hehe..oklah..aku rase cukuplah satu entry untuk hari nih..dah due hari tak update kan..satu nih pon kire oklah yer untuk tatapan korang.hehe..

20 ulasan:

  1. hazwan hairy : aik..luqman bukak ok jer.

    BalasPadam
  2. maisarah azmi : tp kila fairy lgi best..ahha

    BalasPadam
  3. lebih bermakna lagu diana..ada unsur keinsafan...kilafairy xminat la..tp nice gak la..

    BalasPadam
  4. Fendy : hehehe..sore die pon best jgk kn..

    BalasPadam
  5. hahaha.. nazim othman punya lagu rupanya tu..hehehehe. not bad lah.. tak sangka aku dia ada lagu

    BalasPadam
  6. blogwalking sambil dgr lagu best jgk :)

    BalasPadam
  7. yang nizam othman tu confirm Na akan tgk hehehe ;D
    SUKA DIA~!

    BalasPadam
  8. pakat nak menyanyi plak dah... kira oklah... (#biar ah penyanyi yang menyanyi dan pelakon yang berlakon, serah pada yang pakar... emmm, versatile katanya///)...teeettt

    BalasPadam
  9. wey man....

    excitednye nazim othman ada lagu. aku suke tengok die!!!

    tak saba 3x... hikhik

    BalasPadam
  10. kilafairy sexy voice.. diana merdu sgt.. nizam or nazim? biasa2 jer kot ;)

    BalasPadam
  11. Semua lagu ni tak pernah dengar lagi sebelum ni. Ehehe

    BalasPadam
  12. Boni Kacak : yup..luqman pon x sngka..tup2 jumpe kt utube..share je la..hehe

    BalasPadam
  13. Jna : amboi na..capital letter lagi..hehe

    BalasPadam
  14. rapunzel cikilolo...amboi..hahah

    BalasPadam
  15. nafisya : oklah semua tuh..boleh jugk dorang nyanyi..

    BalasPadam
  16. nadratul : hehe..lau belum dgr..boleh ler dgr2 kat sini

    BalasPadam