Sabtu, 8 Disember 2012

Hot Chocolate - The Gardens Hotel & Residences

On 30th November yang lepas aku ke UITM Shah Alam sebab nak pergi amek jubah untuk Konvokesyen UITM ke 77 . Time tuh aku dapat jumpe ramai kawan yang dah lame giler tak jumpe. After amek jubah semua. aku ke De Palma Hotels. kat sana kitorang lunch and then naek bas ke The Gardens Hotel & Residences untuk Buffet Hi Tea tapi malangnya Buffet Hi Tea ada pada hari ahad je. then kitorang decide to just have a drink only kat Coffee House.


First masuk ke coffee House tuh macam terpingga pingga sebab tak tahu yang Buffet Hi Tea tade pada hari yang kitorang pergi tuh..patutlah kurang je orang..yang ade cume mat salleh minum air sambil usha laptop.grr..a few minutes later..ade pekerja kat situ datang entertain kitorang..bagi je menu..terus order Hot Chocolate..nak makan berat berat pon lunch tadi makan kaw kaw punye.hehe.


The Spread All Dining Restaurant. Nice kan.


Seriously mengenyangkan perut aku. 

maybe next time aku boleh pergi lagi untuk try dorang punyer buffet Hi Tea atau pon Buffet Lunch kat sini. by the way, Sekarang nih ada promotion untuk Christmas dan Juga New Year. ade Promotion untuk Christmas Eve Buffet Dinner,Christmas day Bubbly Brunch dan juga New Year eve Buffet Dinner..untuk maklumat lanjut korang boleh klik SINI.

34 ulasan:

  1. Hazwan Hairy : hehe..sekali sekala.

    BalasPadam
  2. layan gak masa bosan2 ni kannn... :)

    BalasPadam
  3. niza Romli : hehe..ok ok lah rase die

    BalasPadam
  4. aku baru sekali singgah sana.
    kawan ajak pergi lepak dekat club kat tingkat atas.
    tapi tak masuk pun.
    haha. sebab siang lagi.

    hot chocholate!
    how i wish.

    BalasPadam
  5. SCD : aku pon first time jugak pergi sana..tuh pon sebb member ajak..kalau x memang x pergi lah..

    BalasPadam
  6. cantik snap gambar..dah macam pro..

    BalasPadam
  7. nampak menyelerakan hot choc tu... :)

    BalasPadam
  8. tahniah sbb berjaya convo! lepas ni ke mana hala tuju ko? smbung atau keje? *persoalan biasa yg akan timbul dlm benak fresh graduate. hehe


    eh2. pernah dgr ALSD2 tak? moh ler singgah2 ke blog sy kalo berazam nak kurus utk thn 2013. tq ;)

    BalasPadam
  9. maisarah azmi : thx alot..luqman men klik2 jer tuh..haha

    BalasPadam
  10. budak kecik : memang nk letak azm tuh tp x mampu la nk gune barang mahal2..:P

    BalasPadam
  11. perghh mcm best je air tuh...haha nk try buat kt rumah laaa

    BalasPadam
  12. hot chocolate my feveret...hehe

    BalasPadam
  13. izz3.com : terai ler buat..nnti pas sini secawan..hehe

    BalasPadam
  14. eimah siti : yeke...luqman nih first time terai..hehe

    BalasPadam
  15. seronok lah dapat jumpa kawan-2, makan sedap pula tu

    BalasPadam
  16. Mawardiyunus: bukan selalu pon..ini yg dah lme punyer..huhu

    BalasPadam
  17. Tahniah arep !
    lama tak datang cini, hehe :)

    BalasPadam
  18. dedua logo yg sangat ohsem.. fuh... asik makan je ek..

    BalasPadam