Sabtu, 1 Disember 2012

Deluca II The Italian Restaurant II Annual Dinner II

By luqman zakaria  |  21:21 40 comments

Mamma mia!!!

amek mood italiano sikit sebab on last thursday arituh my company ada buat Annual Dinner dekat Delucca " The Italian Restaurant". This year punyer annual dinner sangat sangat simple. Pakaian untuk ke event pon biasa biasa je..bak kata orang puteh..casual wear..kalau dah casual wear tuh..hentam baju opis jer la..kann..


bila cakap pasal italian Restaurant nih surelah ade yang tertanya tanya..apa jenis makanan yang korang makan..actually, nothing much la..just light light punyer dinner..kalau korang nak tanye aku one by one ape name makanan yang ade..memang aku blur blur ayam lah nak jawab..so..aku bagi korang renung and tenung gambar kat bawah nih jerlah ok.


tade makanan berat..so, balik umah jer aku terus mencekik nasi goreng kampung pulak..barulah boleh tido lena..part paling syok..time exchange gift..tergaru garu kepala fikir sapelah yang bagi aku hadiah kan..dan akhirnya dapat jugak..nak tengok? nih ha..


ha..inilah die hadiahnya..bagi yang belum bukaklah yer..tak boleh share apa yang ada kat dalam..tuan badan yang bagi tak kasi tunjuk..eh!.hehe.apa pon terima kasih yer pemberi. oh yer.selain exchange gift nih..kitorang ade jugak lucky draw..tapi tidak dibuat pada malam tuh..tangguhkan ke hari selepasnya..*macam huduh jer bm aku. T__T .. jom lah layan gambar gambar yang hado nih.


annual dinner malam tuh abes dalam jam 8 lebih..penat giler..snap snap sampai ber muscle dah jari tangan aku nih..oh yer.tadi aku pergi opis and tengok tengok dah ade hadiah lucky draw kat atas table..aku dapat voucher 2D1N kat Berjaya Hotel Langkawi..tak sabar nak memanfatkan voucher tuh..hehe..

Author: luqman zakaria

Hello, My name is luqman zakaria and i am the author/writer of this blog. If you have any enquiries, feel free to contact me via email que_man91@yahoo.com or you can reach me thru facebook and instagram. Thank you and have a pleasant day.

40 ulasan:

  1. sedap nampak. tapi, kiranya dua kali makan la ye... hihihi

    MA pun macam tu juga :p

    BalasPadam
  2. MA: yelah..xkenyng pon makan2 semua tuh..hehehe

    BalasPadam
  3. slm..nak minta tlg sikit blh? jom support pjaz dlm contest anjuran denaihati..hanya klik G+ di bwh entri contest, TQ so much ^^

    http://www.cikpjaz.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian.html

    BalasPadam
  4. waaaa....exclusive nye..ko keje ape weh?

    BalasPadam
  5. huwa... sedapnya makanan tu.. terliur wo..

    BalasPadam
  6. Nasi goreng kampung gak kene cari-2 last-2..haaaha

    BalasPadam
  7. wah..bestnya..siap dapat hadiah lagi..hehehehe

    BalasPadam
  8. faa.rosli : keja travel agency lorh..

    BalasPadam
  9. cci : sedap ke?sy mkn sikit je mlm tuh..hehehe kuren suke..

    BalasPadam
  10. afifudinsohaini : hehe,,last2 carik nasi jugak..hee

    BalasPadam
  11. boni kacak : hehe..dpt hadiah tuh yg best..

    BalasPadam
  12. teringin gak nak dinner kat hotel mewah...hehe

    BalasPadam
  13. cikgu ma : ade rezeki nnti boleh la..nih bukan bukan kt hotel..kt restaurant kat area2 opis je..

    BalasPadam
  14. perghh , event begitu exclusive ooo..
    makanannya pon nampak menarik , jealous oo . Yang lagi best , dapat hadiah plak .. >_<

    BalasPadam
  15. Azwar Syuhada :xdelah..mane ade exclusive pon..biase2 je..kt event nih semua orang dpt hadiah..hehe

    BalasPadam
  16. nampak roti kecik2 pun tahu tak cukup. hahaha

    BalasPadam
  17. wah... nampak menarik sangat... aktiviti memenuhkan perut... ;)

    BalasPadam
  18. OH, KERJA KAU, UPDATE BLOG MASA KERJA. TUNGGU KAU!

    BalasPadam
  19. puteraduyong : Aktiviti mkan2..kihkih

    BalasPadam
  20. Anon : Allah Dh kurniakan otak tuh..gunakanlah..ok. tak kesaah la kau sape pon..aku x suke kau tuduh2..cube check betul2 sebelum bagi komen.

    BalasPadam
  21. seronokkknyaaaaaaaaaa mknnnn katt ctuuu

    BalasPadam
  22. pergh!!! bestnye bro...slalu jgk kew camni?

    BalasPadam
  23. pergh terbaik ah bro... teringin nk p jugak hehehehe

    BalasPadam
  24. Jna Marcello : seronok tp xkenyang..lol

    BalasPadam
  25. krole : malangnye x selalu krole...huhu

    BalasPadam
  26. Mawardi Yunus : nnti ade mase pergi ler..hehe

    BalasPadam
  27. wahh~ nampak sedap la makanan tuh >.<

    BalasPadam
  28. cik fiza : boleh tahan jugak ler makanan tuh.

    BalasPadam
  29. tahniah.... dpt mkn best !!! dapat gift pastu dapat vacation lagi...memang bertuah...... taknak ajak remy ker pi berjaya tu nanti......

    BalasPadam
  30. bestnye tgk makanan......nmpk sedappp aje...

    BalasPadam
  31. bertuah badan dapat voucher percutian yer...alhamdulillah...

    BalasPadam
  32. Remy Hazza : rezeki remy..hehe...nk g ke? jom2..hahaha

    BalasPadam
  33. papa Mifz : alhmdulillah..rezeki kan.

    BalasPadam

E-mail Newsletter

Sign up now to receive breaking news and to hear what's new with us.

Recent Articles

© 2014 LUQMAN ZAKARIA. WP themonic converted by Bloggertheme9. Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
TOP