Selasa, 27 November 2012

"Be Mine" Official Music Video - Tasha Manshahar & Syed Shamim

Sehari sebelum hari ini iaitu semalam, aku memang ketiadaan mood..dan dan nak update blog tapi nan hado! tup tup bukak youtube pastuh search bideo bideo lawak lar..bideo bideo lagu dan bagai bagai lagi..and then, terjumpa la dengan satu bideo lagu "Be Mine" nyanyian Tasha Manshahar..bukan yang besa besa baq hang.. official lagi tuh..so, aku luangkan masa aku yang memang terluang nih untuk tengok dan dengar lagu tuh dengan khusyuknya.

boleh tahan jugek tapi ade beberapa perubahan yang dorang buat untuk lagu nih..aku suke yang asal tapi yang baru pon ok jugak..dan video klip pon comel comel jer. jom Usha meh.




Lirik Lagu Be Mine 

Bermula di facebook
 kau tegurku dulu tak tahu malu
tak kuasa nak layan
aku buat tak tahu

kau terus cuba dan mencuba
sehingga ku jatuh cinta
gatalnya dirimu
membuatku terjatuh

bila kita mulai mengada
kita selalu keluar sama
borak panjang panjang
makan dan tengok wayang

sikit sikit aku merajuk
kau selalu sabar pujuk
tapi sebenarnya
ku cuma nak uji saja

let me tell you that i love you
and i never wanna wrong you
take my hand baby
come, go through with me

let me tell you that i miss you
and i never wanna lose you
you;re my heart baby
my life is incomplete without you

dalam pada ku gembira
kadang kala sedih juga
kau sudah berpunya
tak mungkin jadi milikku selamanya

Selain dari lagu nih..aku ada jugak layan lagu tasha manshahar yang lain..contohnya Cuba Teka,  syok oh lagu cuba teka nih kalau layan sambil pekena Cendol...hehe..tibe lapar cendol pulak..apa apa pon korang layan lah yer..

48 ulasan:

  1. artis baru ke ni? sumpah xkenal. video comel but tang sore tu tak brp ummph

    BalasPadam
  2. kita suka sangat lagu ni sebab
    dia punya video clip sweet :)

    BalasPadam
  3. MK kIMI : SORE x ok ke?? aku rase cam ok je..huhu..

    BalasPadam
  4. ahsfantasy24 : kn2.. sweet! huhu

    BalasPadam
  5. Oo lagu baru dia ye..hehe..sila lah dtg ke blog sy..http://ajax85.blogspot.com

    BalasPadam
  6. video clip dia sweet sgt :)artis utube

    BalasPadam
  7. cantik tasha ni kan?tapi klu tak makeup tebal lagi cun..

    BalasPadam
  8. man : nanti aku jejalan blog kau yer

    BalasPadam
  9. kenapa Na tak pernah taw lagu ni???

    BalasPadam
  10. jna : luqman tau pon time tgh search bideo kat utube.

    BalasPadam
  11. lolo, sweetnye lagu nie.. kite suke...hee ^^,

    BalasPadam
  12. Dah ada official video dah ye lagu ni.. Semakin ramai la artis youtube nampaknya.

    BalasPadam
  13. pergh!!! kreatif beb...sora pong best~

    BalasPadam
  14. wah...menarik juga lagu ni ye??hehehehe

    BalasPadam
  15. ala,
    xleh nk dgr
    pc prob
    grmmm nya

    BalasPadam
  16. Lagu tu memang best! Santai je.. Aduh kenapa sebut pasal cendol nih! Teringin pulak dah, adess

    BalasPadam
  17. x penah dengar lagi lagu ni...hehe

    BalasPadam
  18. baru firsttime dengar.... artis baru lah nie ye.......
    nampak sangat lama sudah remy tinggalkan dunia retis nie....he3

    BalasPadam
  19. hmmm...tak pernah dengar lak tentang artis nih...

    BalasPadam
  20. hazwan hairy : hehe...aku pon suke gak..

    BalasPadam
  21. lyaa suriany : xpe..nnti2 boleh dengar..

    BalasPadam
  22. nadratul syazwana : haha..tiber2 last entry tuh teringat cendol pulak..hehe

    BalasPadam
  23. Cikgu ma : belum dgr cikgu? dgrlah pastuh komen..best ke x..hehe

    BalasPadam
  24. papa mifz : ouh..yeke..tasha nih bole di consider mcm baru ler.

    BalasPadam
  25. owh baru tau ni artis baru. ad pernah dgr nama dia.

    BalasPadam
  26. ni peminat tasha lah eh?? hehe. tapi tak pernah dengar lak lagu ni huhu

    BalasPadam
  27. mcm pernah dengar tapi xfames lg ek.. ka hana yang ketinggalan

    BalasPadam
  28. cik epal : minat suare die..hehe

    BalasPadam
  29. hnahdy : xramai yg tahu lg kot psal tasha nih..

    BalasPadam
  30. donnyien dot com : terima kasih singgah arepnakbebel.com

    BalasPadam
  31. dah tengok haritu. best juga lah video dia. ending dia kesian sikit. hehe

    BalasPadam
  32. Dianaa : ye la..sedih sikit..perasan je upernye..

    BalasPadam
  33. Syed shahmin tu sape ?



    dalam pada ku gembira
    kadang kala sedih juga
    kau sudah berpunya
    tak mungkin jadi milikku selamanya

    BalasPadam
    Balasan
    1. kenal die pn sbb minat tasha jer..huhuhu..tp sore die pon ok what..

      Padam
  34. korang nieyh kapel kha..

    BalasPadam